ebruuplt Arkadaşlar emzirdikten sonra ne yaparsam yapayım gazı cıkmıyor uyuyakalıyor sırtını sıvazlıyorum ama gazı cıkmıyor mecbur yatağına koyuyorum uyuyor ama 10 dakka sonra kalkıyor bi çözüm lütfen 🙄
Ruzgarbaby ebruuplt Gaz dan cok cektiğim icin emzirdikten sonra asla yatırmıyorum omzumda uyusun yeterki o gaz cıksın 1 saat beklediğimi biliyorum omzumda gece
Ahlastoprak ebruuplt öncelikle bebeğin kaç aylık canım bazen gaz çok zor çıkıyor 10 dakika sabret çıkarmaya calis mutlaka sonra yatır . Rahatsız olduğu için uyaniyordur. Bir de gaz damlası kullan
Papatyaa_ ebruuplt benim de bebeğim bazen hemen çıkarıyor bazen de yarım saat omuzumda sırtını sıvazladığımda çıkartıyor. Gazını çıkarmadan yatırma bence canım yatınca geğirme hissi duyar kusma yapar, dün yaşadım 🤦🏻♀️
Mco ebruuplt gazını çıkartsam da üstten olan ve alttan olan gaz başka illa kıvranıyor o gazı çıkartmak için . Bağırsakları zamanla alışacak diye umuyorum .doktorunuz biogaia diye ilaç verdi bakalım inşallah iyi gelir 🤲🏻
ebruuplt Ahlastoprak 1 aylık oldu bugün saatlerce beklediğim de oluyor bazen anında çıkıyor bazen hiç cıkmıyor gaz damlası dün doktordan aldım kullanmaya başladım
Ruzgarbaby ebruuplt Biliyorum canım ben hala da cekiyorum valla omzumda uyutuyordum gaz yüzünden 3 gün omzumdan indirmediğimi biliyorum 😭
ebruuplt Ruzgarbaby ah Allah yardımcımız olsun uyusun da yeterki gazını çıkarsın valla o kadar zorluyor ki
Mommyishome ebruuplt 3 ay 6 günlül olduk. 20 gündür sab simplex kullanıyoruz. Biraz hafiflemişti bu aralar yine çılgınlar gibi ağlıyo. Devamlı kucakta durmak istiyo. Emerken sinirleniyo emmeye çalışıyo ama kıvranmaktan ememiyo. Dün gece resmen aç uyudu.
Donuse Mommyishome ay ayni bizimkinin durumu da böyle bizde o damlayı kullanıyoruz. 3 aylik olmamıza 4 gün kaldı. Sabırsızlıkla 3 aylik olmayı bekliyodum ama geçeceği yerde dahada azdı 😔
ebruuplt Papatyaa_ evet ne yapsam cıkmıyor bende uyuyor diye mecbur yatağına koyuyorum sonra hemen uyanıyor
Papatyaa_ ebruuplt canım sizin reflü yatağınız var mı? Ben e bebekten sevibebe reflü yatağı almıştım. Karnını doyurduktan sonra gazı çıkmayınca reflü yatağına yatırıyorum kusma sırasında boğulma riskini ortadan kaldırıyor çok memnunum 👍🏼
E_Nasiba Aynı ben. Yatırma. kalkıcak 10dk olmamış. Saatlarla omzumda yatdıgı oldu gazı cıkmamıw yatırmadım. 3ayını bekle. 3ay olsun kendi kendiliyinde cıkarıcak gazını sana az ihtiyac duyucak. Gaz damlası kullan her yemekdem sonra her günde 4defa kullandım.