Ati22 Bebeğimin diş yeri mis mor sanki dış içinde çürümüş gibi başına böyle bişey gelen var mı? Acaba oyuncakla falan damagina vurdu da çürüttü mu diyorim herşey ağzına sokuyor çünkü. Diğer dişlerin yeri beyazdı bu böyle olunca tedirgin oldum.
Esra___ Ati22 çıkmakta zorlanan dişlerde olabiliyor özellikle azılarda. Oğlumun da bir azı dişinde olmuştu mosmordu kendiliğinden geçti diş ucunu gösterince düzeldi şimdilik takip edin geçmezse diş doktoruna götürebilirsiniz ama gerek duyacağınızı sanmıyorum 😊
Haziran2020annesi Ati22 hiçbi fikrim yok ama belki oyuncaklarını ağzına koyuyorsa ondan olmul olabilir diye düşündüm
_tospikannesi Ati22 diş cıkmaya calısıyor canım huzursuzlugu var mı ? Bizimde olmustu 2 gün ateste oldu o morlukla birlikte sonra kendiliğinden morluk gecti bi süre sonra dişin ucu göründü azı diş 🤗
seydaac Ati22 bizde olmuştu canım, diş çıkarken zorlandığında oluyor. Ben doktora götürmüştüm, Müslin ağız bezi ile parmağınla masaj yap demişti. O şekilde masaj ile 3 4 güne çıktı dişi.
Ati22 _tospikannesi hemde nasıl huzursuzluklar 4tane diş geldi anlamadık bile çok şükür ama bu fena olacak herhalde