masalsii Kızlar 5 ay 17 günlük yaklaşık 1 aydır gece özdllike Uykuya gecişte cok aglama uykudan kalkıp ağlama uzun süre sakinleşmiyor gece saat başı uyanma ve uyku halinde sürekli bi hareketlilik var bebegimde artık diş oldugunu düşünüyorum fotoğrafa bakarmısınız https://hizliresim.com/h9fIlY
Senemmm11 masalsii bizimde hafif şişmiş doktor damakları kalın biraz dedi. 4 aylığız aşırı huysuz ya aşşırıı o sakin bebeğim gitti yerine başka bir çocuk geldi. Ne uyuyor ne duruyo sabah 5te zorla uyutuyorum son 1 haftadır. Gece olsun istemiyorum yeminle ya
masalsii Linaa13 ya o kadar anlayamıyorum ben elimle dokununca videoya cektim bariz beyazlıgı cok belli ama o kadar huysuz ki aklıma baska birşey gelmiyor zaten
delibirhatun masalsii çay bardağını damağına dayayın bembeyaz oluyorsa ama baya beyaz diştir ben öyle anlamıştım sonra çıkan yeri test ettim yine aynı oluyor
Mom93 masalsii benimki 4. Aya girdik girdik gireli çığlık çığlığa uyanıyor şuan 6 ay 20 günlük iki alt disimiz çıktı bir ara ağlaması kesilmiştir bir haftadır tekrar başladı diş sancısı olabilir kesinlikle başka bir sorun yoksa tabiki.
masalsii Mom93 başka bi sağlık sorunu yok şükür evet bizde 4. Aydan beri çekiyoruz ama özellikle 3 haftadır bağırarak ağlayarak uyanıyor uzun süre uykuya gecemiyor geceleri yarım saatte bir uyanıyor ağlıyor inanılmaz zor geçiyor