ssevval meme mama giden var mi sütümun yetmediği zaman mama veriyoruz. oğlanın mide büyüdü yettiremiyorum. cok uzuluyorum tamamen memeyi bırakır diye. 3 aylığız
Prens_annesi2_5_20 ssevval ben çünki bir göğüsle emziriyorum diğeri ememediği için geri vurdu yetmediği için mama veriyorum ve çoklu gıda alerjimiz var 2 aydır güzel emiyordu beni ama dünder beri istemiyor bide gece ve sabah da emdi inşallah bırakmaz 6 aylık olduk bizde 4 aydan beri başladık
sirdaass ssevval benim kızım da 3 aylık ben gögğslerimi sağıyorum öncesinde sonra emziriyorum mama veriyorum. Bi sınra ki öğünde sağdığım sütü veriyorum bu rutinde ilerliyıruz
duygukoc ssevval 2 aylık oğlum hem emziriyorum hem mama veriyorum sütümün çok olmasına rağmen hepsini emmiyor biraz emip bırakıyor
Defne_cicegim ssevval tatlım benim kızım şuan 13 aylık doğdugundan beri meme mama gittik asla memeyi bırakmadı hatta memeyi çok seven bi bebek benim çiçeğim sanmıyorum bırakacağını sen hep iyi düşün güzel düşün
Acemianne9 Benim de yetmiyor önce emziriyorım sonra mama veriyorum memelerim çabucak dolmuyor ama ancak memeden sonra doğru beslenme mamayla kendinizi üzmeyin
ssevval Acemianne9 ayni anlattığınız seyi yaşıyoruz. hemen dolmuyor. Su iciyorum, yulaf yiyorum, tahin helva vs vs yok yok yok. Goguslerim kendi akardı onceden, tazyikli bile gelirdi
ssevval Defne_cicegim Yani olabiliyormus. Insallah benimki de birakmaz memeyi. Gece ve sabahları meme emiyor. gun icinde once meme veriyorum agliyor soonra mama veriyorum napayim cok kotu agliyor
duygukoc ssevval benim maşallAh sütüm vol bi yerden emerken diğerinden fışkırıyor emerken tashikli geliyor boğuluyor elimle sağdığımda 1 göğsümden 100 cc çıkıyor bebeğim sütümün hepsini emse doyucak ama emmiyor uyuyor yarım saat tok tutuyor emdiği sonra mecbur mama veriyorum
Defne_cicegim ssevval sen hiç üzülme ben çok üzüldüm boş yere yiprattim kendimi bırakmaz kötü düşünme 🤗😍
AntikSokrates duygukoc cnm ne yiyorsun ne içiyorsun sütün için benimkide öyle bol olsa keşke maşallah birde bebeğin hem biberonla mama içip hemde memeyi nasıl tutuyor benim bebiş memeyi reddediyor biberona alışmış napıcam bilmiyorum
duygukoc AntikSokrates meyveyi ve sebzeyi ilk okuldan beri yemem su günde 5 bardak anca içerim hamur işleri yiyorum çpğunlukla makarnadır mantıdır çorba 3-4 günde 1 içerim nohut kurufasülye yiyorum yani bu beslenmeyle sütümün az yada olmaması lazım ama şükür genetikdir belkide anneminde çok sütü var bide ben doğumdan sonra 1 ay günde 2 tane meyveli kefir içtim şeftalili çilekli süt nesguik içtim belki etkisi vardır ama doğurmadan önce 2 ay göğüslerim hep aktı sütümün olacağı ozamandan belliydi çok şükür meme reddi yaşamadım canım hem emzik emiyor hem biberonla mama yiyor hem ben emziriyorum ama sol göğsümde uç yok ilk baş emzireceğim zaman bayağı kapışıyoruz resmen biberon gibi uç istiyor ama 1 kere tutunca bırakmıyor bidaha