demetdiyebiri35 Adeninannesiiii bebekler gece kaka yapmazlar ki zaten gümdüz yaparlar ben hiçbir bebeğin gece kaka yaptığını duymadım
mirayyy20-20 Adeninannesiiii aslında yapmasa daha iyi yapınca uykusu açılıp gece uyumuyor yani belki de artık gündüz yapar hep
AybarsMomy Adeninannesiiii benim oğlumda gece yapmaz sabah 6 da falan yapıyor ilk. Sonra gün içinde 2 kere daha yapar. Ama hiç gece yapmadı.
Adeninannesiiii demetdiyebiri35 bn bizzat gördüm önceden hep yaptığı için şimdi yapmadığı için merak ediyorum ☺️
demetdiyebiri35 Adeninannesiiii bir ilk 😬fikir yürütelim o halde.. kabız olabilir mi ? Karnına bacaklarına masaj yapabilirsin gözlemle yapmazsa 1 çay kaşığı zeytinyağ verebilirsin
demetdiyebiri35 Benim oğlum sabah 5-8 arası yaparda görümcemin kızıda sabah sonra bidaha yapmazlar ondan
dertlikerkenez Adeninannesiiii bebeğiniz gece gündüz ayrımını yapmaya başlamış olabilir. Gece derin ve uzun uyuduğu içim hatta bir süre sonra çiş yapmayı da azaltacaktır. Söyle düşünün gece yetişkinler yapıyor mu?
Deletedmom_29 Adeninannesiiii artık gece ile gündüzü ayırt etmeye başladıkları için gece kaka yapmıyorlar. Benim de 2,5 aylık oğlum var, bazen akşam 11′de 12′de uyutmaya çalışırken kaka yapıyor moralim çok bozuluyor 😄
mirayyy20-20 Deletedmom_29 benimki 4.5 aylık bazen sabaha karşı emerken yapıyor moralim çok bozuluyor sonrasında en az 1.5 saat göz göze bakıyoruz 😍
birboncukannesiiii Adeninannesiiii tam doymamış olabilir. Sabaha karşı emzirdiğinde yapar. Benimki hep böyle yapıyo. 42günlüğüz.
Tuba Adeninannesiiii 2,5 aylık oğlum yaklaşık 1 aylık olduğundan beri her 2-3 günde bir kaka yapıyor oda hep gündüzleri
bett12 bnmde 2 aylk kızım var daha dün konuştk eşimle bu konuyu dedim ki ' babası kızımız gece uyurken hiiiç kaka yapmıyor biliyormusuuuun diyip gülüştük demekki normalmiş bnde normal olduğunu bu postta öğrendim 🤷🏻♀️
Medniz Adeninannesiiii bi dönem sonrasında gece yapmayı bırakıyor benim bebeğimde 3 Aylık 2 aya kadar yapıyordu 2 ayda kendi kaslarını geliştirme dönemine giriyor dönem dönem çişini yapamıyor yani endişe edecek bir şey yok gün içinde yapıyorsa eğer gün içinde de yapmıyorsa endişelenin ama dediğiniz gibi ilk ay gece gündüz yapıyordu benim bebeğimde
serebro Adeninannesiiii gece kaka yapmaması daha iyi. Gece uykusunu daha verimli uyumalı. Oğlum hep sabah ilk uyandığında kaka yapardı. Sonra sonra değişiyor. Önemli olan çiş.
madambovary Adeninannesiiii yenidoğanlık zamanıyla kıyaslamayın artık. Yavaş yavaş o da kendince bir düzen kuruyor, büyüyor. Gündüz yapıyorsa gece yapmaması normal, takılmayın🌸