AliEgem 2 ay önce sezaryen dogum yaptım ve göbegim bayagı kaldı bende mekik çekmek istiyorum ama annem daha içlerin yara biraz daha bekle diyor... sizler ne yapıyorsunux başladınız mı göbeginizi götürmek için bişeyler yapmaya
Asli91 AliEgem 6.aya girmek üzereyim yeni başladım. Bende iç yarasından korktuğum için bu zamana kadar çekmedim. Zaten hissetmiyorumda değişik bişey 🤔 burda yazan arkadaşlar vardı doktorlar 6.aydan önce önermiyomuş.
Asli91 AliEgem benimde 😂😂 2 ayda da başlayanlar var ama ben korkuyodum dediğim gibi 😁 kendinizi çok yormadan bişeyler yapabilirsiniz.
Nefes Bekle canım Allah korusun içten zarar görürse farketmezsin sonu ölüme bile gider acele etme şimdilik korse falan idare et , bebeğin 5 aylık falan olsun doktora git ultrasonda bakar sana söyler büyük ihtimalle başlarsın, bende sezeryan oldum hiç göbeğim de kilom da kalmadı ama genelde spor yapmayı sevdiğim için bende başlamak istiyorum yine de sabrediyorum 3 aylık oldu kızım 2 3 ay daha geçsin
Enise Ben normal dogum yaptim sukur dikissiz onda bile korkuyorum normal dogumda 4. Aydan itibaren yapilir diye okumuştum bi yerde. Birinci trimester donemi dogumdan sonrada oluyormus iyilesme sureci olarak. O süreç bittikten sonra spora baslamak daha iyi olurmus. Ama sezaryende nasil olur bilmiyorum.
AliEgem Yaa gönegim kalmadı diyenleri hayranlıkla dinliyorum bnm neden kaldı anlamıyorum... en iyisi beklemem ne yapayım biraz daha bu göbekle ve basenle yasayacaz😄