Cfmrtt Kızlar ben bişey duydum ve hemen aldım çünkü sütüm beş CC anca geliyor .Solgar Brewers Yeast B12 süt yapar mı yaparsa kaç günde olur .kullanan ,etkisini gören var mı 🌺🙏
Asyamelekk Cfmrtt bende kullanıyorum sagmiyorum ama bebeğim artık ağzı dolu dolu emiyor yutkunma seside eskisine göre baya baya uzadı
OncedenGurme Cfmrtt ay bi ben kullanamadım heralde 🤦🏻♀️ tadı ve kokusu iğrenç. Doktorum günde 6 tane önerdi. Ama ne zaman içsem boğazımda kalıyor, istifra ediyorum 🤦🏻♀️
Lidya-t Ben kullanıyorum her gün düzenli 6 tablet atıyorum sütüm başta 60 cc gelirken şuan 200 cc ye bile çıkıyor. Herkese de tavsiye ediyorum. Sadece sağarak verdiğim halde sütüm şuan gayet iyi.
Cfmrtt Lidya-t sorması ayıp farkındayım ama neden sadece sağarak veriyosun.bebegim göğsümu almiyo bende sürekli sağarak veriyorum .
Seyda58 Bende kullandim cok etkisini gördüm bayagi artti sütüm. 4 5 gunde etki etmisti bana ama bu bünyeden bünyeye degisir bide duzenli kullanmak lazim
Seyda58 birmelekannesi2 bende kilo yapmadi ama istah acilmasi yasayanlar varmis olur da yasanirsa dikkat edilirse sıkıntı olacağını sanmiyorum
invisible33 Kızlar trendyolda da var bende almayı düşünüyorum bebeğim 5 aylık oldu artık daha fazla süt içiyorlar🙏🏻 Yalnız bir sorum olucak sütü sulandırıyor mu yoksa yağlandıracak mı çoğaltıyor ? Bebekleriniz kaç aylı K?
Lidya-t invisible33 Sağdığım için hep yağlı süt oluyordu . İlaçtan mı kaynaklı yeme içmeden mi tam emin değilim.