kutsalmavi Kızım 3.5 aylık dönence alsam mı almasam mı kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz alınmalı mı sizce? Birde uygun fiyatlı ne önerirsiniz??
Ezgideniz kutsalmavi bizim var benim kızımda 3,5 aylık ama hiç ilgisini çekmiyor ama her bebek farklı tabi
Duygusm kutsalmavi Bizde güzel bir dönence var ama beklediğimi buldum mu? Hayır 🙄 Bence gerekli değil ama bebekten bebeğe değişiyor olabilir.
Ezgideniz kutsalmavi ya yalan konuşmayım markasını bilmiyorum şimdide bazanın altına kaldırdım ebebekten almıştım ama kızımın hiç dikkatini çekmedi hatta açınca ağlıyor desem abartmış olmam telefondan müzik açıyorum uyutacağım zaman ona hiç sesi çıkmıyor ama kayahanın ninni şarkısıyla uyuyor sıpa 😂
Julijuli Dönen seyler otizmi tetikleyebiliyor diyorlar ben de bir ara heves ettim ama almadım büyüdü gitti 11 aylık oldu şimdi.bence yatmadan önce resimli kitaplara bakın beraber okuyun daha iyi zekası için.
Duygusm kutsalmavi Fisher Price’ın hareketli dönencesi var. Gece-gündüz modu var ama dediğim gibi oyalamadı bebeğimi.