Miradery Merhaba arkadaşlar benim 7 aylık kızım var doğumsal olarak göz bebeğinde bir leke var doktorlar kornea nakli istiyorlar. Ve ne yapacağımıza karar veremedik
pitircik2019 Miradery merhaba canım , öncelikle geçmiş olsun. Benim babaannem yıllar önce ölmüş herhangi bir problem yaşamamış ama göz bence çok riskli , çok iyi bir doktor bulmak gerekir diye düşünüyorum. Doktorunuza güveniyorsanız endişe etmeyin derim.
Ylz34 Miradery öncelikle geçmiş olsun benim eşimin gözüde nakilli yapacak doktorun çok iyi olması önemli ve yapıldıkdan sonrada kontrol altında oluyor kendi gözü olmasada idare ediyorz ara ara kuruluk oluyor gözde
Miradery pitircik2019 saolun teşekkür ederim iki Aydır İstanbul’daki bütün doktorlara götürdük hepsi kornea nakli diyor riskli bir ameliyat diyorlar. Ama yapmazsakta ilerde gözü görmeyecek 😔yarın yine gidecez dua edin meleğime o daha bebek çünkü
pitircik2019 Miradery tabi ederim 🙏 sonuçta ileride böyle bir risk var ise şimdiden ameliyat çok doğru bir karar olur. Allah’ım şifa versin bebisimize ❤️
Mrv-_- Miradery leke iriste mi acaba? İris nevüs mü dediler yoksa baska bir sey mi? İris nevüs doğumsal ise çoğunlukla zararsız kahverengi lekeler oluyor 6 ayda bir izlenmesi yeterli.. size ne teşhis koydular