Perimasalii Kubraerdal var kızamık aşısı ama zorunlu değil yaptırmak sana bağlı aşı kartınada yazılmıyo @Merve-miray
balkizimbebegim Kubraerdal benide bugün aradı hemşire 1yaş aşısının aynısıymış yani 9ayında olacak 1yaşında tekrar aynı aşıyı olcakmış bende 3ay sonra olacaksa şimdi neden yaptırayım ki dedim tamam dedi zaten her aşı sonrası bi travma oluyor malesef 😔
Ceydakoruc Kubraerdal Merve-miray var kızamık aşısı ama Kocaeli de hiç bir hastanede yok 15 gündür bekliyoruz gümrükten geçemiyormuş aşılar. Bugün ebeyle konuştum gelmiyicek boşuna beklemeyin 1 yaşında vurucaz dedi ve 1 yaşına yeni 3 aşı eklenmiş
Kubraerdal Perimasalii öyle bişeyde söylemedi sadece kızamık aşısı olduğunu söyledi istersen falan diye sormadı
linakusunannesii Perimasalii 8 ay 20 günlüğüz bizde geçen hafta sağlık ocağından aradı hemşire 9.ay da kızamık aşısı var tercihe bağlı yapılıyor doktorunuza sorun danısın bir dedi eğer yaptırmazsanız 1.yaşında bir sonraki aşıda dedi . Çevrede yaptıran varmı dedim yarı yarıya yaptıran var dedi ben yaptırmayı düşünüyorum bu zamana kadar bütün aşılarını yaptırdım bunu neden yaptırmayım ki
zeynepdefnee Yaptırdım kampanya dozu diye yazdı asi kartina, ülke genelinde salgın var o yüzden sağlık bakanlığı uygun görmüş öyle dedi ebe.
Reyhanbal Kubraerdal anladığım dozu ikiye bölmüşler. Kızamık salgını olmuş aşıyı takvime eklemişler. 1. Yaşında yine yapılıcak. Bi yan etkisi ateşi olmadı şükür
iyikianneyim61 Kubraerdal ben cuma gunu yaptirdim 10 aylıktı kizim yaptırmak zorunda degilsin ama yaptırsan iyi olur dedi kizamik sonuçta onemli gittim yaptirdim.
Derosss Kubraerdal bana da var demişlerdi sağlık ocağına gittik sordum 1 yaşında yapılacak dedi arayıp sorma şansın varsa hemşireye sor canım kimisi yapıyor kimisi yapmıyor bize yapılmadı
Oyku123 Bizim doktorumuz tavsiye etti gittik yaptirdik 1 hafta oldu .menenjit asisiyla birlikte oldu .