babygirlandmom Merhaba kzlar evim sobali ve kizim uzerini cok aciyor uyurken sabaha karsi ev soguyor kışın ve kizim usumesin diye uyku tulumu alicam ama kac tog almam gerekli 1.5 tog yeterli mi acaba yoksa daha yuksek mi alsam
Duygui babygirlandmom bu toglar nerde yazıyor ve ne demek ? Allah askına çok merak ediyorum herkes böyle yazmış uyku tulumunda tog falan hiç yazmıyo
durupelin babygirlandmom evin derecesi ne kadar oluyor bizim gece 20 22derece 2.8 tog kullanıyorum içine sdc zibin giydiriyorum
aksu5334 babygirlandmom valla benim ev ne yaparsam yapayım ısınmıyor. 2.8 tog aldım( ne demek bilmesemde) kalınlığına bakarak aldım. İçine normal pijamasını giyiyo üzerine yorgan örtüyorum ince terleme falan yokzaten açıyo üzerini sabaha kadar.
babygirlandmom Duygui canim tog demek yani misal 0.5 tog ince 2.8 tok kalin oluyor ornegin eviniz gece cok soguk olmuyorsa 0.5 tog ama soguksa 2.8 tog almalsnz urununun kalinligi yani
babygirlandmom durupelin bilmiyorum aslnda kac derece oldugunu ama soguk oluyor 2 den 3 ten sonra bence bende 2.8 tog almalyim digeriyle usur gibi sanki