AybarsMomy Kızlar bugün doktor kan damlası başlayalım dedi. Aç karnına verin dedi. Ama sormayı unuttum damlayı verdikten sonra doyurmada beklemem gerekir mi? Gece beslenmesinden önce versem şimdi hemen sonra beslesem olur mu?
Egemen16 AybarsMomy merhaba bizde bu ay başladık kan damlasına doktor beslenmesinden 10 dk önce ver dedi sonra emzir demişti bana
Aselinam AybarsMomy aç karnına veriyorsunuz bide verdikten 1 saat sonra emziriyorsunuz Ben o şekilde yapıyorum
Merila AybarsMomy bir sitede böyle bir soruya denk gelmiştim. Doktorun cevabı şuydu: yeni nesil demir desteğinde açlık tokluk farketmiyor diye
AybarsMomy Egemen16 bana aç karnına dedi başka bişey demedi ama şimdi prospektüsü okudum damladan sonra 2 saat bekleyin süt ürünleri vermek için diyor. Mama vericektim çocuk hem aç olup hem damladan sonra 2 saat nasıl olcak diye düşündüm .
AybarsMomy Aselinam benim bebeğimle biraz zor olacak gibi çünkü emmeye 2 aydır başladı sayılır az az emip sık emmek istiyor bakalım napcaz🤷🏼♀️☺️
Aselinam AybarsMomy o zor oluyor ya bende bazen zorlanıyorum acıkıyor ağlıyor bu sefer bende oyalıyorum maalesef saat geciktirmek için mecbur 😊
AybarsMomy Aselinam evet bu bebişlerin herşeyleri zor şimdi sabah emzirdim biraz daha fazla emsin diye zorladım hani 1 saat sonra ilacı veririm diye düşünüyorum kendimce sonra da 1 saat geçer yine doyururum en azından 2 saat acıkmaz diyordum ki kustu 🙈 fazlasını almıyor çocuk😂