ozdenarda Eymenncik hic bi zaman 🤭🤭 büyüdükçe yeni huysuzluklar ekleniyo 18 aylikken erken iki yaş sendromuna girdi 29 aylık olcak hala devamke😁 dost acı söyler boşa heveslendirmek istemedim sizi
Nurcankocccc ozdenarda Eymenncik off offf sürekli ağıt sürekli mız mız bizi bile dövüyor ısırıyor herşeyi duvara çalıyor
ozdenarda Eymenncik miz mızlık yerini tam bir inatci keciye birakicak direnmeler isyanlar başlıcak 🤭 ne kadardı bebeğin bu arada
ozdenarda Eymenncik amanın daha çok yolun başındasın sen ya bilseydim bu kadar korkutmazdım uzuldum smdi 🤭 ama şuan senin için ilk bi rahatlama ortalama 6 ayda falan başlar gazı falan o dönem bi rahatlar eder
Eymenncik ozdenarda Sorma bide gazliyiz artik neye huysuzlancagini sasiriyo malesef bi gecseydi su 3 ay diye ip cekiyorum 🤦😂
Eymenncik Nurcankocccc Benimki simdiden cimcikliyo yada yoluyo beni buyuyunce kim bilir neler yapar o zaman 🤦🤦
angelfish Eymenncik kızım 4 yasında hala aglak zırlak huzursuz 😒 sızı uzmek ıstemem ama bende de durum sızden farksız 🙄