Semra34 Kızlar merhaba beta hcg 1.20 olup yükselen varmı hamile kalan var mı bana yardımcı olur musunuz 😶
Purely Semra34 her adet sonrası beta genelde 1.20 oluyor. Bu kadınsal bir hormon çünkü. Yani hamilelik için hiç yoktan adet günü 5 üzeri olamalı. Oğluma hamileyken adetime 7 gün varken 3.62 çıkmıştı.
Ahmetayazmoms VDL-61 ben hamile kalmadan bi önceki ay günüm geçince kan vermiştim 1.20 çıkmıştı doktor gebelik yok dedi ben Bi umut yükselir mi acaba dedim ama 4 gün daha geçti ve hastalanmistim bildiğim duyduğum kadarıyla 1.20 de gebelik olmuyor maalesef
Semra34 VDL-61 evet biliyorum bunu da ben bir umut ile bekliyorum ne olur ne olmaz diye pko var bende ara kanama falan diyorlar ama ben hiç ara kanama yaşamadım olmadı bende yani acaba yerleşme kanaması diye düşündüm
Semra34 Ahmetayazmoms benim adetim den 20 gün sonra leke geldi 3 gün sürdü suan adetim 4 gün gecikti hesaplamama göre pko olduğum için net tarih koyamıyorum da1.20 olup yükselenler olmuş o yüzden git gel içindeyim Çarşamba günü yine kan verecem
Ahmetayazmoms Semra34 anladım canım çok bilgim yok pkoyla alakalı rabbim gönlüne göre versin inşallah