Deletedmom_12 Kızlar oğlum 16 aylık uykuda özellikle ilk uykuya daldığında sıçrıyor sebebi ne olabilir bilen varsa yardimci olabilirmi
MinikCilek Deletedmom_12 bişeyden korkmuş olabilir mi acaba:/ izlediği çizgifilm karakteri vs baya etkiliyormuş sanırım. Mesela benim kızım 17 aylık masha ve koca ayı ilk kez açmıştım cok korktu birkaç ayı birlikte gördü gece de aynı sekilde sıçramaya basladı. Bir daha da izletmedim.
Deletedmom_12 MinikCilek Yani bilmiyorumki burada siddetli yağmur yağmıştı o zmn cok korkmuştu ondanmi acaba
MinikCilek Deletedmom_12 evet olabilir. Ben istanbuldayım kızım cok erken uyanmıstı şiddetli yagmur günü normalde oynar bende koltukta uzanmıstım oyle ama gök gürültüsünü duyar duymaz yanıma geldi ve asla kımıldamadı cok korktu hatta anne ko ko falan demeye basladı cocuk. Kesin korkmustur o bence dua okumalısın kuzum
Deletedmom_12 MinikCilek Ya kiyamam benim oglumda pencereye bakip pat pat diye anlatıyor. Hergun okuyorum ama inşallah düzelir korkulacak bisey değildir 🙏
Melekler Korkmuştur canm dua oku yastığının altına da koy minik dualı yazılardan. Benm kızım da da olmuştu o atlarda bi süre sonra geçiyor tek bırakmamaya çalışın yanınızda uyusun
Deletedmom_12 Melekler Hep yanimda uyuyor canım süreklide okurum ama insallah duzelir canim skldı böyle olmasina
MinikCilek Deletedmom_12 yok yok değil canım hemen gecer zaten merak etme daha yeni etkilenmiştir o geçicektir. Rahat uykuları olsun güzel yavrunun🌸🌸