arifekldrm Merhabalar. Kanguru almak istiyorum. Önerisi olan var mı ? Kullanan ve memnun kaldığınız ?
Ediseymenatay arifekldrm sevi bebenin ve mamadus un kanguru larini tavsiye edebilirim ben sevi bebe den aldım iki aylık bebeme kullanıyorum çok kullanışlı cidden benim bebem kucak delisi evde kanguruya koyup iş yapıyorum markete falan gidiyorum çok çok rahat
arifekldrm Ediseymenatay oğlum akıllı aslında çok ihtiyacım yok ama bi yere falan giderken araba zor oluyor bazen o yüzden. Bi araştırayım. İnternetten bulabilir miyim
Hdn86 Ben kraftın kangurısınu aldım ama bacaklar aşağı sarkıyor bu sakıncalı imiş. Bı yüzden sling aldım ama onu da çocuk sevmedi kullanamadım. Bacakların arası geniş olan model sağlıklı olanmış ona dikkat edip araştırmanızı öneririm.
Ediseymenatay Hdn86 ilk birkaç kullanımda bebekler kanguru ve slingleri sevmezler mis sonradan alisirlarmis bizimde ilk bı kaç kez ağladı sonra alıştı birde yeni dönem kangurular m şeklinde olduğu icin ergonomik oluyormuş sağlık açısından bir sorun teşkil etmiyormus