serenaysimsek Ozz ben promaltı denedim ama işe yaramadı bende ve tadını hiç beğenmedim. Ama maltana çok güzel tat olarak, promalta görede çok daha uygun fiyatlı. Aroma vs olarakta çok fazla çeşit var ben hep maltana içiyorum😊
Annesininprensesi Tito ya bende icmeyi düşünüyorum ama çok şekerli kilo yapıyor mu acaba cünkü ben doğum kilolarımı hiç veremedim 20 kilo fazlam var bide üstüne onu içip alırsam kötü olur😣
Annesininprensesi serenaysimsek maltana bebegimde gaz yaptı zaten cok gazlı bir bebek iyice beter oldu asitli cünkü
serenaysimsek Annesininprensesi olabilir bebekten bebeğe farkediyor demek ki, benim kızımda bi değişiklik yapmadı çünkü😊
elifiii Ozz eğer pekmez tadını seviyorsanız beğenebilirsiniz. Epey şekerli. Ben sıcak su ile yarı yarıya seyreltip içiyorum. Faydalı oldugunu düşünüyorum.
Eds Bebegim 5 aylik hala kullaniyirum sabah aksam 1 kutu iciyirum bitince bazen 2 3 gun suruyor almam ve bebegim hemen huzursuzlaniyir bence mukemmel bisey kilo falanda yapmiyorr dogumdan 60 kiloyla ciktim hala ayniyim
Cekuli Ozz faydasını çok gördüm ama bir kaç gündür içmiyorum içindeki şeker oranı yüksekliğinden dolayı