Betim Yalnızca emzireceğim artık, sağım yaparak artırdım sütümü iyice , artık zor oluyor sağmak, fırsat da bulamıyorum sağmak için. Sorum şu; max kaç dakika olmalı .. pompa ile 15 er dakika sağıyordum emzirirken bu süre ne kadar ?
Sule77 Betim bebeğim kaç aylık memede çok tutma orda uyuyakalmayı öğrendiğinde büyüyünce zor oluyor ben 7 ayına kadar çok zorlandım memeden başka uyumuyordu ağırlastıkca zorlaştı.sonradan uyku eğitimi ile hallettik.bana doktorum 7 aylık bebeğim için 20 şer dk emzir iki göğsüde derdi ama 5 dk bile emmezdi süt azalınca.ama sütüm çöken ve bebeğim 6.aydan küçükten her göğsü 20 şer dk emzir derdi ebemiz ve öyle emzirirdim gece de tabi 40 dk sürerdi emmesi😂 bide bebeğinize göre davranın en az 20 dk belirleyin eğer doyuyorsa ağlamaz uyur zaten
Betim Azizeguney bırakmıyor ki denedim bi yarım saat kaldı memede, tabi uyuyor memede kaldığı sürede sonra uyanıyor tekrar emiyor
Azizeguney Betim emme refleksi diye bi şey var bebeğin doyduğunu anladığınız anda çekin istemeyecektir zaten o zaman
Woody Betim Biraz hareketlerini takip edin. Kızım o aylardayken doyunca gülüyordu mesela. Allahım hatırlayınca gidip öpesim geldi 😀 Bir de sağdığınız için 15 dkda kaç cc çıktıgını biliyorsunuzdur. Bebekler makinadan daha güçlüdür. Ona göre kıyas yaparsınız
aydannnn Betim benim bebeğim 3 buçuk aylık ama toplasan 10dk amca emiyor acaba bende mi bir terslik var 😊
Woody Betim bir de het emzirmede tek göğüs veriyordum ben. Sağmak için diğerine de mochi kullanırsanız zor günler için yardımcı olur
Sule77 Betim büyüdükçe çekiş gücü arttığı için emme süresi kısalır o yüzden az emiyor diye endişelenmeyin zaten deneyin aylık kilo alımına göre de görürseniz yetip yetmediğini
Aysayd Betim nasıl artırabildiniz uğraşıyorım ama pek ilerleme kaydettiğim söylenemez. Kaç saatte bi sağdınız geceleri sağım yapıyor muydunuz