Filiztuana Gktg01 göbeğim 5 aylık sanki ikinci hamileliğim hamile kalmadan önce 55 kg dim Doğuma kadar 85 oldum şimdi 65 kiloyum göbeğim çok köyü duruyor hiç bağlamadım
Mom62636362 Gktg01 hamileyken çok az kilo aldım, doğumla beraber gitti ama vücut tipim değişti, göbeğimden hiç memnun değilim, birkaç gün içerisinde evde spor yapmaya başlicam İnşallah
Mkelebek Gktg01 2ayda verdim. Ekstra bisey yapmadim. Hatta cokk tatli yiyorum gunde 2 3 cikolata eksta tatli. ona ragmen eridim hemen. Tek bakiyorum ve bebegim cok gazliydi.onla ugrasmaktan sanirim verdim.
Gunsss Mdelal kaç gün sonra sarmaya başladınız ? Ben iki kere korse takayım dedim ağrım oldu biraz ? 1 ay oldu doğum yapalı umarım geç kalmamışımdır?
Mom62636362 Mira1617 ama ben diyet yapmıyorumki, belki yediğim şeyi diyet yaptığı için yiyemeyen olur, canları çekmez mi
tubist Gktg01 dogum kilosundan daha zayifim ama sezeryan gobegi duruyor. onceden hic gobegim yoktu dumduzdu. cok garip geliyor boyle. 59 ile hamile kaldim 72 ile doguma girdim. şu an 55 kiloyum. dogumdan once ne yiyorsaniz onlari yiyin eski kilonuza hemen donersiniz. ben hep ayniyim istah konusunda o yuzden hemen de verdim. bi cabam olmadi acikcasi
ipek39ela https://hizliresim.com/WlO2l7 aralıklı oruç ve düzenli spor ile 4. 5 ayda verdim 18 kilo, 75ten 57 ye düştüm yaklasık 2 aydır korumadayım 40 beden giyiyordum şimdi 34 😊
vuslat1108 Gktg01 doğumla birlikte gitti dee daha beteri geldi sanki emziirken çok kilo aldım böyle giderse dahada çok alacak gibiyim istahh çok fena😂
Balkizlarim Gktg01 3 tane sezeryan oldum zumba karın germe siklastirma egzersizleri yaptım şuan kilom 52 20 kilo verdim 👌🤗
YagmurZ Gktg01 cok korkardim nasil gidicek gobek diye hic bir sey yapmadan eski halime dondum belki emziedigim icin cok fazla su icmemin etkisi vardir
ipek39ela Elifhkn Ay yok olur mu 😊 sabahları normal kahvaltı bazen yulaf lapası üzeri meyve yedim aksam yemekleri ne yaptıysam ama özellikle ilk 2 ay hic makarna pilav yemedim 😂 bazen smotie yaptım aksam öğünü yerine sıvı olunca güzel eksi gördüm tartıda kahvaltı 11 12 civarı aksam yemeği de 5 6 gibi yedim aralarda cay kahve su sekersiz ve detoks suyu 😊 spora gelince ip atlamak zıplamak bunları yaptım ve ergin kırbaç var youtube ta onun videolarıno yaptım bölgesel hicbir egzersiz yapmadım
Elifhkn ipek39ela peki miktarlari nasildi yani yemeklerden doyana kadarmi yada 6 yk filanmi mssela ? Cunku hani belirli kalori altinda alirsanizda veremezsnz diyorlar ya ondan sorayim.dedim ? :) 🙃