Dtggtd Arkafaslar iyi aksamlar ben 1 hafta oldu mamaya baslayali anne sutu artı mama ilerliyoruz.hipp kullaniyorum ama palm yagi varmisnicinde ve bu zararliymis bebege similac mamamda yokmus kullanip memenun kalan varmi
ArasAybarsMoM Dtggtd bizzzz ☝🏼 gayet memnunuz valla cok guzel kilo aldiriyo icerigi temiz gaz kabizlik olmuyo bnm oglum dogumdan itibaren tek severek ictigi mama birde humana aliyorum arada oda guzel
bitanem123 Dtggtd ben kullanıyorum cok güzel severek içiyo ve bir sürü mama denemiş biri olarak sölüyorum bunu 😊
Mlsldy Dtggtd hipp ve evolvia kabızlık yaptığı için similac a geçtik gaz kabızlık yapmadı bebeğim de severek içiyor doktorumuz da önerdi. İçeriği de temiz. Kilo alımı gayet iyi. 8 aylık bebeğim yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.
Pelin55 Dtggtd kizimda kullanmiatim memnundukgaz yada kabizlik yapmadi bos şişirmedi 🌞 tabi belli bir sure sonra benim kizim mama icmeyi hep birakti🤦♀️
Birannebirfurki ArasAybarsMoM şimdi sma kullanıyorum da yeni başladım memnun olmazsam similac veya humana deniycem hangisi daha iyi 1 numara için
Mom106 bende şuan golden goat 2 kullanıyorum acaba bende bu mamaya mı geçsem herkes güzel diyo fakat kızım 14 aylık 3 numarasını alacağım alırsam eğer
Elifnurr Mom106 kulananlar yanıtlarsa sevinirim bende 3 numarayı kulanan vatmı merak ediyorum similacın
ArasAybarsMoM Birannebirfurki yani ikiside cok guzel bnce ikisinide deneyin bebeginiz hangini severek icerse onda devam edin ben donusumlu kullaniyorum arada humana aliyorum onu veriyorum ikisinide cok severek iciyo cunku
Asyaninannesiii Dtggtd ben kullandım evet gayet iyi bi mama ama çok duru fazla doyurduğunu düşünmüyorum sadece o yüzden bebelac a dönüş yaptım tekrardan. Ama bak çevremde bu ara çok var e bebek ve bim satıyor bebevita diye bi mama çok iyi diyorlar her konuda
ArasAybarsMoM Asyaninannesiii bebivita mamanin icinde hic yararli seyler yok demislerdi nisasta falan varmis sanirim bnde instadan gormustum
Handeay7 Dtggtd 7aylik oğluma kullanıyorum. Gaz ve kabizlik sorunumuzu çözdü bu mama. Güzel de kilo alıyor. Tavsiye ederim.
Mucizemsinsenn Dtggtd ben doğduğundan beri kullanıyorum şuan 13 aylık gaz kabızlık sıkıntısı yapmadı büyük boyu eczanede 125 TL y Ken e bebek den 80 TL ye alıyorum çok memnunum