banuyusuff kızlar 15günlük bebekde neden gözünde çapaklanma olur 3gündür geçmiyo düzelmiyor sürekli siliyorum temizliyorum sarı böyle kirpikleri yapışıyor birbirine napmalıyım geçermii
Tugba2355 banuyusuff benim bebeğimde de olmuştu yanlış hatırlamıyorsam ödem mi demişlerdi çok fazla oluyordu hemde kirpikleri birbirine yapışıyordu sarı iltihap gibiydi netira adında bi damla önermişti doktor onu kullandım sonra geçti
KaranNecla banuyusuff bebeklerin 100de 80i göz yaşı kanalları tıkalı doğarlar. Benim 2 bebeğim de öyleydi. Youtube dan bebek göz masajlarını izle ve uygula .. tek çare o canım.doktora da gitsen o masajı yapman gerekiyor diyor. Izle ve uygula
Prensinannesii banuyusuff bizim 2 aylık olduk halen6öyle ilk zamanlar doktor göz yaşı kanalı tıksşk6olduşu için dedi ıslak temiz bezle sil dei masaj da yap filan ama geçmedi damla kullanıcak artık gözleri açılmıyor çapak ve kızarıklıktan
Gizemala banuyusuff tobrex göz damlası kullanabilirsin günde 4 kere 1 damla çapaklı göze 5 gün boyunca. Hemen etkisini göreceksin zaten