Smryna Anneler 🥰bende liste var doktorun ama cok zengin içerikli değil gibime geliyor 🙄elinizde varsa listeleri paylaşırmisiniz? Fikir icin 6 Ay ek gıda icin benim kızım 5 aylıkken başladı ek gıdaya şimdi sabah kahvaltısı vs fikirlerinize cok ihtiyacım var🤗
Selinay95 Smryna biz kahvaltıda tereyağ, ceviz, pekmez, labne peyniri, tızsuz lor, yumurta sarısı ve eczaneden aldığım keçiboynuzlu cicibebe bisküvisinden koyup mamasıyla püre haline getirip veriyorum
Selinay95 Smryna ama hepsine azar azar başlayın zaten yemek istemiyolar genelde. Sırasıyla havuç,patates ve kabak haşlayıp tattırabilirsiniz
Selinay95 Smryna emziriyorsanız emme aralarında mama yiyorsa mama aralarında ek gıdayı verin sakın hangisini emiyosa azaltmayın yada vermemezlik yapmayın
Smryna Selinay95 benim ki asla yemiyor tatli patates havuç kabak veriyorum ağzından kusma hareketi ile geri çıkarıyor nasil alıştırabilirim acaba
Arifeeee Smryna haşlanmış yumurtayla başladım Yanina lor ekledimm bazı sabahlar meyve ekleeim o ikisinin yanına. Muzlu pankek yaptım. Omlet ve çeşitlerini yapiyorum.
Selinay95 Smryna bu aralıklarda ben arada kaşık maması veriyorum (ama dikkat edin ballı olmasın), mevsim meyvelerinden püre veya suyunu verebilirsiniz, ev yapımı yoğurt ve ek gıda verdiğiniz sürece sık sık su
Smryna Selinay95 kaşık mama dediginiz ne oluyor hazır kavanoz mama mi acaba 🤔 anlamadim kusura bakma 😪
Smryna Selinay95 keçi sutu ile veriyorum içine meyve ekliyorum meyve püreleri de veriyorum sebze asla tüketmiyor hazır sebze veriyorum mecburen :((
Selinay95 Smryna yalancı meme emiyorsa yutmayı öğrenene kadar onunla verebilirsiniz veya dikkatini çekicek bişiler sevdiği bişileri eline vererek yapabilirsiniz
Selinay95 Smryna tattırın eğer bişi yapmazsa verin bizim doktorumuz eğer pekmez yiyebiliyorsa çok iyi pekmez çoğu şuruptan bile daha etkilidir dedi
Selinay95 Smryna kutularda oluyor üzerinde yazoyor ben aptamil ve arılac kullanıyorum üzerinde kaşık maması yazıyor çeşitleri var prinçli olan veya irmikli tercih ederseniz daha iyi kilo alımına yardımcı oluyor