simsekmevlude İyi akşamlar 🤗3 aylık ikiz bebeklerim var biri sürekli sol arafına yatmak istiyor kafasının o tarafı dümdüz olmuş ne yapsak yapalım hep bir kaç dakika sonra diğer tarafa geri çeviriyor kafasını..Bu yamukluk düzelir mi?
Kuzeyim22 simsekmevlude kafasını çevirmesini istediğin yere çok renkli oyuncak tuttur yada as ben öyle yapmıştım
Dba simsekmevlude daha çok yeni canm üstüne düşersen düzeltirsin benim kızda sürekli tek tarafa yatmak istiyor ben sürekli emzirdiğimde değiştiriyorum arkasına yastık desteği koyyorum omuzlarından aşağıya o zman dönemiyor
Ssumru simsekmevlude ben her defasında sag sol şeklinde değiştiriyorum arkasına battaniyeyi rulo yapıp destek yapıyorum dönemiyor gündüzleri de gözümün önünde sırt üstü yatırıyorum
simsekmevlude Kuzeyim22 teşekkürler bazen tv de tesim açıp ona baktırıyorum yıne gerı cevırıyor 🤦🏽♀️ Gece içi cukurlu gıbı olan yastıkta yatırıyorum belkı ıse yarar dıye
Nltka Ay hiç uğraşma . 3 aylıkken bu postun aynısını açmıştım . Bebek dönmeye başlayınca oturmaya başlayınca düzeliyor merak etme
Nltka simsekmevlude düzelir düzelir ben oğlum da hep sırt üstü yatıyordu asla yan veya yüz üstü yatmıyordu . Tepsi kafa oğlum diye açtım postu düşün o kadar düzdü kafasının arkası😂 bide normal doğum yaptığım için kafası biraz uzun gibiydi . Şuan yan yatıp uyuyor sağına yatıyor soluna yatıyor . Gün içerisinde sürekli mama sandalyesinde veya oturduğu için kafanın arkasına baskı azaldıkça düzeldi . Kafaları çok yumuşak zaten şuan sürekli yatar pozisyonda seninki onun için baskı var yattıkları yöne . Şuan gayet güzel oğlumun kafası 🧿🥰🥰