Kuzeyim22 Kepçe kulak bandı kullananlar var mı bebeğim sürekli kulağı katlanıyor yatarken her seferinde düzeltmeye kalkıyorum öbür tarafa kafasını çeviriyor veya uyanıyor 😔
BKumsal Kuzeyim22 Ben bone bantlardan sipariş ettim. Kış da geldi zaten uyurken de onu takarım. Penye sıkmıyor. Bakalım bekliyorum sabırsızlıkla.
Mavisinannesi61 Kuzeyim22 ay benimde öyleydi ne kullandiysam fayda etmedi sonuç ise kepçe kulak oldu malesef🙄
Kuzeyim22 Busesrmz senin o poça yanaklarını ben yerim allahım nasıl tatlı maşallah rabbim nazarlardan saklasın 41 buçukkere maşallah 🥰🥰🥰🥰
Mavisinannesi61 Busesrmz bundan bende kullandım ama yatarken hep ağzına burnuna indi boğulur diye korktum takmadım
kar_kristali BKumsal akşam takmayın bence kızıma örgü bant takmıştım kafasından boynuna düşmüştü.. Gündüz kullanmak daha iyi yinede siz bilirsiniz
Busesrmz Bizimkiside kepçe hep üzerine yatıyordu dedesi böyle bişi almış😂😂 ben sonradan kestim o fırfırı😂😂
Kuzeyim22 Busesrmz buna benzer aldım uyurken başını çok sağ sola çeviriyor indi gözüne kaç kere gözüne inince de panik yapıyor çırpınıyo
BKumsal kar_kristali Teşekkür ediyorum uyariniz için. Uykuda müdahale edemiyorum diye söylemiştim. Dikkate alacağım.