arimbalim_248 Sadece mama veren anneler 2 ay 10 günlük bebişlerinize kaç kere kaç cc veriyosunuz . Ve hangi mamalardan veriyosunuz ben Aptamil kullanıyorum şu an pek kilo aldırmadı 2.kutumuz bitti 800 grmlık ne kadar zamanda gösterir bir mama etkisini
2bebelianne__ arimbalim_248 kızım 2 aylık sma optipro kullanıyoruz😊 20 günde 1 kilo aldı kızım sadece mamayla besleniyoruz 800 gramlık alıyoruz bazen de 1 kg lık alıyoruz 10 gün demeden bitiyor 100,110 cc içiyor kızım yarim saat sonra da 80 cc yapıyorum 3 saatte bir 100 cc içiyor yani 😌😊
Sefalarlahayat arimbalim_248 oğlum şuan 11 aylık 3. Gün mamaya başladık 6. Aydan itibarende sadece mama içiyor anne sütü yok. Sadece bi kutu hipp kullandım sonrasında hep bebivita devam sütünü kullandım kilo alımıda hep iyiydi ☘️
Sefalarlahayat arimbalim_248 Bide maks 3 saate acıkır zaten 2 aylık bebek ne kadar verilmesi gerektiğide mama kutusunun arkasında yazıyor ayına göre
Minikomomy Bilgim yok ama kuzenim o aylarda Hipp diye bir mama veriyordu biraz büyüyünce değiştirdi diye hatırlıyorum doktora sorsanız daha iyi aslında bize eczane öyle söylemişti mamayı doktor onaylı alın diye
arimbalim_248 Minikomomy bulunduğum şehirde ilgili bir doktor bulamadım malesef deneye deneye kendi yontemlerimle alıyorum mama
arimbalim_248 2bebelianne__ sma gold du sanırım ben kullanmıştım fakat bebeğime aşırı gaz yaptı ama sadece 1 kutu kullandım
Suheylanahrin 2bebelianne__ canım benim de bebeğim sadece mamayla besleniyor 3.5 aylık 2 saate bir veriyorum bazen 70 içiyor 80 içiyor en fazla 100 içer nadiren o da nasıl arttırabilirim bebeğim içmiyor çünkü aptamil veriyorum ben
Ebrukaraoglu arimbalim_248 bizde aptamil kullanıyorduk sonra hipp e geçtik hem kilo alımı hemde kabızlığı yoluna girdi
Melisasbasi arimbalim_248 2 ay 17 gunluk kizim bebelac gold Nutrikonfor kullaniyorum memnunum 90 cc veriyodum cok kilo aldi 😳 60 cc veriyorum suan 2 saatt bir 🙄
Melisasbasi arimbalim_248 benim kizim cok gazli bir bebek nutrikonfor dedigim mama gazli bebekler icin sindirilmesi kolay doktor onerisi ile aldim öneririm buyuk Migroslarda mevcut 😍 ben baska yerde bulamadim 😄 bide eczanede olur heralde