Cansudefne20 Kızlar merhaba kızım 6 ay 6 günlük 3 gündür patates kabak havuç ve yoğurt yiyor,kakada yaptı bi sıkıntı olmadı şükür.. şimdi ne vermeliyim birde ne kadar vericem? Sadece sabah sebze karışımı ve gece yatmadan gece maması veriyorum onun dışında emiyor. Doktorumuz çok ayrıntı vermedi bi liste gönderdi hiç bişeye benzemiyor. Siz neler yaptınız yarın ne vereceğim 🤔
minniegibi-amadegil Cansudefne20 benim de 6 ay 16 günlük ben ek gıdaya geç başladım bugün 4. Gün ilk 3 gün yoğurt bugün de hatta az önce kabak verdim iki gün boyunca yine kabak sonra havuç ile kabak siz o aşamaları bitirmişsiniz ne güzel 😊
Ecrinsuveannesi Cansudefne20 canım bana doktorum yumurta tadımına başla demişti 6 aylıkken yavaş yavaş ver alerjisi var mı yokmu bak demişti o denedigin sebzeleri haşla püre halinde yada çatalla pütürlü kalacak şekilde ezip verebilirsin bebegine balkabagı mevsimi şuan benim bebegim çok seviyor balkabagı verebilirsin alerjisi olmassa yine balkabagı havuç patates haşla ya da çorba gibi yapıp verebilirsin elma armut cam rendeden geçirip verebilirsin ama meyveleri sebze tadımları bittikten sonra ver 🥰
serebro Cansudefne20 patates havuç kabak brokoli verdim ben bugün balkabağı vereceğim. Brokoliyi kustu ya sevmedi sanırım. Gece maması kullanmadık biz ise yarıyor mu yatağa koyuyorum yarim saat sonra uyanıyor gece 2 saatte bir uyanıyor
Cansudefne20 Tugciiiii Hipp gece mamasıyla başladık kesinlikle direkt çözüm bence verin :) aptalim aldım şimdide değişik değişik veriyorum gece 2 saatte bir kalkardı şimdi 1 kere kalkıyor sadece şükür
Tugciiiii Cansudefne20 Cnm kaşık maması mı yoksa formül mama mı gece maması kaşık mamasında oluyor sanırım
Cansudefne20 Ecrinsuveannesi yumurtaya başlayalım o zaman :) sebzeleri haşlayıp eziyorum çatalla çorba haline nasıl getirsem ki onları🤔 ya da tarhana mı yapsam erken mi olur
Ecrinsuveannesi Cansudefne20 yani bana doktorum verebilecegimi söylemişti ☺️ Ama azar azar ver verirsen yumurta sarısı sadece bi de yumurtanın sindirimi biraz daha zor oluyomuş biz başta kabız olduk ben biraz fazla verdim 😑 tarhana da içeriginden dolayı biraz karışık diye 7buçuk aylıkken vermiştim bebek tarhanası almıştım sebzeli olandan
Deletedmom14 Cansudefne20 bana yumurta için 7.ayi bekleyelim dedi doktorumuz. Bal kabağı, ,ıspanak,brokoli,karnıbahar,pırasa,kapya biber verdim yazdiklarinizin dışında. Ben geceleri irmikli yada pirinç unlu meyveli muhallebi yapıp veriyorum
Cansudefne20 serebro mama kurtarıcı oldu ya asla uyumayan çocuk uyuyor.açıkıyorlar sanırım artık büyüdüler :)
serebro Cansudefne20 maşallah biz sürekli uyanıyoruz bende denemek istiyorum aslında gece maması. Hangisini kullanıyorsunuz? Bende bir araştırayım
XZeyno Cansudefne20 Kesinlikle benimki de saat başı uyanıyordu gece mamasından sonra 1-2 kere uyanır oldu kuzummm😍