Krsmngl Sizinde bebişiniz tv açılında tvye kitleniyor mu ? 2 aylık bebe…Resmen evde haber hiç birşey izleyemiyoruz tv açamıyoruz gözünü ayırmıyor. Sizler ne yapıyorsunuz 🤣
ybk2019 Krsmngl bizim hep açıktı hiç dönüp bakmadı şimdi 14 aylık umru değil 😂😂 sanırım dikkatini çekiyor biz hep açık olduğu için bakmadı
Gencanne_19 Krsmngl benim de 14 aylık kızım var akşama kadar Niloya izliyo gözünü ayirmiyor cagirdigimda seslendigimde tinlamiyor beni😁😁
Defnemm22 Krsmngl reklam dışındaki şeylere bakmıyor dizi program gibi reklam çıkınca hemen değiştiriyorum bende
kurkmantosuz-madonna Benim yavru da sadece reklamlar başlayınca izliyo (sıpa nerden anlıyosa ) 😂 onun dışında hiç dönüp bakmıyor
Gencanne_19 Aysen58 😁😁evet fazla baktirmamaya çalışıyorum ama olmuyor yemek yerken altını değiştirirken Niloya bakiyo diyerek yaparım😁
Birkizbiroglan Krsmngl 11 ay 13 günlük. Televizyon ile tanismadi daha. Ablamiz var 7 yaşında kardeşi uyurken izler..eşim ben izlemezsem izlemez zaten. Konuşmaya başlayana kadar en azindan bilinçli kelimeleri olana kadar tv ile tanışmasını istemiuorum bakalım.
pikacuu Krsmngl Bizim de 4 aylık oldu. Tv ye bakmayı çok seviyor kilitleniyor resmen ve bi gün denedim hiç ağlamıyor. Sonra ona izlettirmedim hiç. Çünkü gelişim geriliği yapıyor otizme sebep olabiliyormuş. Biz izliyoruz ama bebişin yönünü değiştiriyorum o zaman da bizimle oynuyor aguluyor
Krsmngl pikacuu bende yönünü değiştim tv karşısında cam var camdaki yansımadan izliyordu hahaha artık bizde hiç açmıyoruz
Oykulina Krsmngl benim kizim 13 bucuk aylik sadce sarki ciktiginda oynuyo onun disinda cizgi film flan izlemez
denizsn 2ay 19 günlük oğlum televizyon gördüğü anda kilitleniyor ki bizim evde televizyon sadece PlayStation için açılır ama başka yere gittiğimiz de baktırmıyorum en az 3 yaşına kadar televizyon izletmek istemiyorum inşallah yani 🙏
pikacuu Krsmngl En iyisi canım en azından belli bir süreye kadar böyle olması daha iyi gelişmleri için
Azygos Krsmngl 10 aya kadar açmadım şuan açsak bile pek oralı olmuyor yemeyi sevmeyen hiperaktif bi bebek yemek yerken müzik açarim bazen