AdenGami Sevgili anneler bugun esim 3-5 eczane gezdi ama biogaia uretimi durdu demisler bulamadik ayni sorunu yasayan varmi yarin doktoru aramaya karar verdim ama cok memnun oldugumuz bir ilacti cok uzgunum
sokomel biz biogaia kullanıyorduk ama alerji uzmanı doktorumuz nbl drop önerdi. biogaia önermedi. ona geçtik size de fikir olması adına söyleyeyim dedim.
AdenGami sokomel doktorumuza bi soruyum ama bizimki 2 aylik 3 aya kadar sadece biogaia varmis sonrasinda baska ilaca gecebilirmisiz
Asklepios AdenGami valla biz en son aldığımız biogai garip bir şekilde daha çok gaz yaptı bırakmıştık
Balyanaklikiz AdenGami Eğer bulamıyorsanız ben size kargolayabilirim sadece 3 damla kullandım. Kızımda daha sonra gaz olmadı kullanmadım o yüzden.
AdenGami Balyanaklikiz acildimtan sonra 4 hafta icerisi de bitmis olmasi lazimdi cok tesekkur ederim gectiyse saklamayin
AdenGami Vefaanadnyadigar bugun doktoru aradim uretimi dursaydi biz recete edemezdik dedi koronadan dolayi yokmus bi tane eczaneden bulduk bi saat uzaklikta sehir disinda bi yerde ama bi daha nasil bulcaz bilmiyorum