Ikicocukanasiyioldum Kızlar 4 aylık kızıma öksürük hırıltı için bu antibiyotiği verdi doktor antibiyotik ne zaman etkisini gösterir ve öksürüğü keser mi ?
Bedriye Ikicocukanasiyioldum geçmiş olsun biz kullanmıştık ama biz bronşit için kullanmıştık öksürük ve hırıltı vardı
Retina Ikicocukanasiyioldum 1 hafta kullandık baya tadı kötü bi antibiyotikmiş balgamlı öksürüğü vardı balgamı geçti hafif öksürük devam ediyor
SevgiOA Ikicocukanasiyioldum buhar makineniz var ise içine fizyolojik serum koyun verin çok rahatlar. Geçmiş olsun 🙏
OnurFundaGen Ikicocukanasiyioldum bız de 15 gun oncesıne kadar kullandık 4 uncu gün falan iyi idi bu ilacla bırlıkte hava makınası da kullandık 1 haftaya tam olarak toparladı şükür geçmiş olsun
Ikicocukanasiyioldum Bedriye biz de bronşit için kullanıyoruz dün akşam bi de bu sabah verdim sizin öksürük ve hırıltısı kesti mi canım Acaba? Ne zaman etki gösterir acaba
Bedriye Ikicocukanasiyioldum kesmedi canım dün özele götürdüm o başka türlü hava verdi ventolin diye bide bak sana bi sayfa söylicem orda bronşit için bi karışım var çok iyi onu yaptım bugğn hırıltı gitti instgram kullanıcı adın ne bide bebgin kaç aylık
Ikicocukanasiyioldum Retina teşekkür ederim yorumunuz için. Hırıltı falan da geçti mi acaba ben çok üzgünüm çare arıyorum kızıma :(
Retina Ikicocukanasiyioldum hırıltı geçti burnuna serum fizyolojik damlatmaya devam ediyorum öksürük hala var ama daha çok tükürüğünü yutuyo diş dönemi salyada çok
Ikicocukanasiyioldum Bedriye bedriye hanım instagramda sayfa adı nedir acaba belki başka tarifler de vardır inanın çok üzülüyorum bir yol ariyorum
Gnlshnky 3 bucuk aylik kizimda öksürügu var ve grip burun akintisi cok once saglik ocagina götürdm ilerleme olmayinca özele göturdüm ilaçları degistrdi bidaha verme onlari ventolin ve largopen verdi öksuruk krizimz tuttuğunda cok agliyo balgami atamiyo bitürlü bebekler hasta olmasin kendime cok kiziyom nerde usuttm bukadr diye 😭😭😭😭
huzur- Bize de bronşit başlangıcı dedi klamer verdi ve 3 tane hava verdi acilde aldık havayı ondan sonra antibiyotiği kullandım bi kaç gün sağlık ocağına gittim öksürük için şurup verdi bi kaç gün de onu kullandım 9 gün de iyileşti çok şükür bebeğim antibiyotik öksürük için değil de enfeksiyonun geçmesi ilerlememesi için veriliyor hava da çok işe yarıyor öksürük hırıltı için
Ikicocukanasiyioldum OnurFundaGen ben de evde hava veriyorum ayrıca bu antibiyotiği kullanıyorum inş geçer bizim de :(