Dilanuslu Merhabalar 3 önce doğum yaptım bir oglum oldu fakat meme emmeyi reddediyo 1. Gün emdi sonra emmeyi bıraktı pompayla sagip biberona bosaltip verdigimde aliyo ama memeyi almiyo bunun sebebi nedir bilenler cevaplarsa cok sevinirim😊
Senacay Dilanuslu biberon vermek meme reddinin en büyük nedeni. Bir an önce birak. Sakin ol. Emzirme danismanindan yardım al. Eğer alamiyorsan. Sütü kasik veya şırınga ile ver. Her beslemeden önce mutlaka memeyi teklif et. 1 2 haftada düzene girecektir
Alindeniz Biberonu hemen bırakın alıştığı anda memnizi bırakır ve bir daha hiç emmek istemez… Biraz zor olacak ama emzirmeyi deneyin sürekli hemen pes etmeyin …
Momn Dilanuslu ebe bırak aç kalsın demişti aç kalincq eninde sonunda tutucak biberona alıştırma dedi bana ..benimkide tutmamisti ama kıyamadım ben sagip biberonla verdim.ozaman kaşık biberondan haberim yokti meme reddi yapmiyormus. Şuan meme reddim yok benimde.ama sabret eninde sonunda eme eme uzaticak meme ucunu vermeye calis sen yinede göğsünü
Tugce19 Bende aynı durumdayim 6 günlük bebeğim var memeyi tutuyor ucu gelmeynce birakiyor bende sahip biberonla veriyorum aç kalmasın diye peki siz mamada veriyomusun
Alindeniz Dilanuslu araştırın bence internetten meme ucu için aparatlar var youtubeden videolara bakın 👍kısa zamanda edinin