BabyHazar Hanımlar covid pozitif 8. Günümdeyim babamlar 10. Gün de karantina bitiyor eşininki 14 gün sürüyor dedi doğru mu ilk kez duyuyorum ayrıca hafif öksürük devam ediyor tekrar test yaptırmam gerekir mi ?
Momn BabyHazar 10 gün sonra hastalığın devam etsede bulaşma olmuyor.yani başkasına bulastirmiyorsun öyle diye biliyorum
Birgul BabyHazar tekrar test yapmiyolar.pozitif cikan kisi 10gun.ona temas halinda olanlar 14gun karantina malesef.bizde atlattik ordan biliyorum
Momn Kardesimde annemde Corona çıktı 10 gün verdiler.ablamda belirti yok diye test yapmadılar.ona 15 gün karantina vermişler
BabyHazar Birgul anladım ama devam etme riski var esimin dayısı 21 gün pozitifti başkalarına bulaştırma durumu olmamis mıdır ?
Birgul BabyHazar bize aile hekimliginden geldiler.bir hafta sonra bulasligi gecer dediler cok sacma anlamadim ama oyle dediler.nasil 21gun pozitf oldgunu anladinz belirtiler devam ettigi icin mi yoksa yeni testle mi.test yapmiyolarbizim burda ikinci defa o nedenle soruyorum
Kavinsmom Bulaşan yani pozitifler 10 gün, temaslı yani negatif ama temas etmiş test yaptırmışlar 14 gün
Birgul BabyHazar canim bizim karantina bittikten sonra bile tat koku tam anlamyla gelmemisti doktora sordum 2ay bu sekilde sureblr azalarak biter dedi.oksurugun cok normal esim karantinadan sonra on bes gun daha oksurdu.gonlunu ferah tut allahn izniyle gecip gidecek bu illet
Birgul BabyHazar ay bi bilsem hem diyolar bir hftada bulas geciyor hemde on gun.yani bebeklerinden ayri kaliyor insanlar.hi mantiginida soyleseler keske