Aselduru88 Bebeğin susuz olduğunu nasıl anlarız kızıma 1 2 çay kaşığı veriyorum mama ile besleniyor acaba az mi veriyorum sürekli dilini dudağını yalıyor gibi komşum daha çok ver dedi ben korkuyorum 2 aylık kızım
Deletedmom44 Aselduru88 normalde bezinde turuncu lekeler varsa susuz kalmış diyorlar ama mama ile besleniyorsa bence verin ben annes sütü verdiğim için doktor gerek olmadığını söyledi bana şimdi ek gıdadayız her gıdadan sonra veriyorum
Annebal Aselduru88 bebege hergun duzenli olarak su vermelisn.. evet doktorlar ilk 6 ay anne sutu dio ama ben ikk 6 ay anne sutu almasina ragmen cocugumun bobreklerindr tas cikti doktir dedi bana neden su vermedin die… cok degl ama cay kasigiyla ver yaniama yiyen cocuklar daha cok ihtiyac duyar suya
Filizz66 Aselduru88 ben o aylarda biberonuna suyu koyuyordum bazen 5-10cc bazende bir yudum alıp bırakıyordu halada öyle yaparım ben veririm o ne kadar içmek isterse içer
busra37 Aselduru88 mamayla beslendiği için vermelisiniz, küçük su biberonuyla verin o ihtiyacı kadar alır zaten. Susuz kalması çok kötü olur rahatsız olur yavrucak
BombastikTurta Aselduru88 Ben doğdu doğalı veriyorum ilk doğduğunda her mamadan sonra 1 çay kaşığı verirdim şimdi 6 ay 19 günlük biberonla veriyorum o istemediğinde itiyor
Hll20 Aselduru88 bebegime bir tane kücük su biberonu almstm her mama sonrasi bazen mama icmese bile veriyordum. Doktorum ne olursa olsun suyun yeri ayri vermeyi ihmal etme diyordu. Canm sende susuz birakma bebegini. Bir tane biberonu su biberonu yap.
Alsebu Aselduru88 mama yiyorsa mutlaka su vermelisin yeteri kadar doktorum demişti vermezsen eğer ağzında pamukçuk oluşuyor ve susuz kalır zaten çok içmiyorlar
Woody Aselduru88 doktorum sen ver ihtiyacı varsa içer yoksa iter demişti. Saçma gelmişti ama gerçekten öyle oluyor 🙄
serebro Aselduru88 susuz kaldığını bezdeki turuncumsu lekelemeden anlamıştım sadece anne sütü içiyordu. 2.5 aylıktı sanırım. Sonra su vermeye başladım. Tok karınla 2 3 çay kaşığı kadar.
Albayrakokur Anne stüyse eğer hiç gerek yok %80su zaten ama mamada varsa kesinlikle su zaten zararıda olan bi besin değil 1 cc vereblrsin içmek istemsse zaten almaz
Cerenaslan Benim kızım 8 aylık aslaa su içmiyor ya zorla kaşıkla koyuyorum ama yine istemiyor susuz kalıyor mu kalmıyor mu onu bile bilmiyorum😔
Cerenaslan Albayrakokur Evet tabiki içmesi lazım ama açken bile veriyorum yine içmiyor anlamadım gitti
Bebek2020 Aselduru88 benim kızım haziranda doğduğu için doktor sıcaklıktan dolayı vermemi söyledi. Anne sütüyle besliyorum. Günde 3-4 kez veriyorum. 3. Ayından beri bardakta içiyor