Raziye_33 Aranız da bu damlayı kullanan var mı ve nasıl kullandı dolap da mı saklıyor yoksa oda sıcaklığın da mı
F-Betul Raziye_33 Merhaba, ben kullanıyorum buzdolabında saklanıyormuş. Eşim almıştı buz torbasıyla göndermiş eczacı ama içinde belli bir güne kadar oda sıcaklığında durabilir yazıyordu. Ben dolapta saklıyorum.
Dilara61 Raziye_33 buz dolabinda 5 damla gunde ya meme den once yada mama dan once sabahlari vermeniz daha iyi
Aysayd Raziye_33 açılana kadar buzdolabında açıldıktan sonra oda sıcaklığında kalabilirmiş biz bunu bilmeden önce dışarda kaldı bozuldu diye çöpe atmıştık
Senacay Raziye_33 canım açılana kadar dolapta saklanmalı açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklanbilir. Günde bir defa 5 damla. Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok iyi geldi hergun aynı saate verme çalıştım. Akşamları gazı daha çok olduğu için genelde 8 gibi veriyordum rahat ediyorduk gece. Bir haftada etkisini gösterdi
Senacay Gizem0650 ilaç zaten bulanık şeffaf değil eğer şeffaf geliyorsa kullanmadan önce çalkalayınız
irem09 Merhaba, dışarıda kalmasın da sakınca yok ama benim doktorum dolapta saklamak daha doğru olur demişti