2018annesii Bebegim 5. Ayını tamamladı ek gıdaya ne zaman geçmeliyız önerisi olan var mı? Daha doktorumuz ile görüşmedik
theQueen 2018annesii 6.ayını tamamladıktan sonra tadımlarla başlamıştım ben şuan 10 aylık olduk 😇 hala emmeye devam ediyor ☺️
Milasmom 2018annesii 5 ay 12 gunluk benim bebegim , 6.ayda başlayacağız doktorumuz da oyle uygun gördü.
Milasmom [bilinmeyen] havuc kabak patatesi ayri ayri mi verdin yoksa hepsini haslayip karistirip pure halinde mi verdin bide pirinc unuyla muhallebi yapıp verdin mi cok soru sordum kusura bakma kafamda cok soru var da ek gidaya gecisle ilgili
Yagizemine Milasmom havuç patates kabakgi 3 gün kuralı ile verip sonra karıştırıp verin alerjisi olabilir 3 gün havuç puresi 3 gün kabak 3 gün patates
ebruaren Ya kızlar benım oglum da 10 gun once 6 aylık oldu.doktor sabah ıcın (biskuvı,peynır,pekmez) ogle ıcın corba verdı ama cok erken degıl mı ya bunların arasına meyve ve meyve suyu saatı de olması?kafam cok karıstı oglum sadece anne sutu alıyordu bu tattırmalarla sankı ıstahı da azaldı emzırmek ıcın 40 takla atıyorum bırı benı aydınlatısın 😢kı bu lısteye uymadım da