SeliminannesiSeliminannesi09 Bebeğimi yatarak emziriyorum 2 gündür uykudan uyaniyo sürekli huzursuzluk var bide ismini söylediğimde bakıyordu şimdi bakmıyor gibi ?Aramız da bu durumu yaşayan belirtileri nelerdir bide kbj gitmek gerek çocuk doktoruna mi
Melindam SeliminannesiSeliminannesi09 Otit Çok Şiddetli Ağrı Yapar Çocuklarda Vr Sürekli Kulağını Çekiştirir Çocuk. Ateş Yapar Sonuçta Orda Bir Enfeksiyon Var. Siz Çocuk Doktoruna Götürün Önce Gerekirse Kbbye Yönlendirir
hayalperestbirealist SeliminannesiSeliminannesi09 benim kızım geçirdi. Ateş huysuzluk vardı bizde. Sağlık ocağına gitmiştim o dedi enfeksiyon var diye. Sonra kendi doktorumuza götürdüm o da onayladı ilaç başladı. Kulak çekiştirme vs varsa olabilir. Kulak memesinin tam arkasına bi bastırın baş parmağınızla çok tepki verirse iltihap olabilir diye okumuştum
SeliminannesiSeliminannesi09 Melindam 5 aylik daha benimki orta kulağa kadar göremiyor diye biliyorum ben
Melindam SeliminannesiSeliminannesi09 Bir Enfeksiyon Varsa Akıntıyı En azından Görebilirler Ona Görede Yönlendirme Yapabilirler. Siz Varsayım Üstünden Giderek Kulakmı Acaba Dediğiniz İçin Öncelik Çocuk Doktorunun Gerek Duyması Halinde Kbbye Yönlendirir
SeliminannesiSeliminannesi09 hayalperestbirealist ateş yok biz de canım ama her bebekte ateş olcak diye bisi yoktur herhalde
hayalperestbirealist SeliminannesiSeliminannesi09 evet olmayabilir tabi. Çok huysuzdu ama gerçekten onu hatırlıyorum sadece 🤦🏻♀️ Mızmızlanıyordu hep.