serebro Internetten bebek bezi almak için en uygun site hangisi? Nerelerden alıyorsunuz? Güvenilir uygun site arıyorum.
Muhendis_anne1 serebro canim biz geziyoruz siteleri ebebek,civil,migros, istanbuldaysan beylikduzune tarafinda anpagross var orda ucuzmus.bide bayadir burda (Istanbul-g.o.p.)deterjancimiz var ordan aliyoruz
mirayyy20-20 serebro geçen biri internetten Prima aldığını ama pisik yaşadığını yazmıştı ürün sahte mi acaba diye soruyordu
serebro Muhendis_anne1 google’dan aratınca acayip uygun siteler çıkıyor. Ne kadar güvenilir acaba oralardan alanlar var mı diye merak ettim aslında. 4+ molfix heryerde bulamıyorum bide
serebro Muhendis_anne1 migros adresime gelsin dediğimizde teslimat ücreti ne kadar? Mağazadan teslim dediğimde ne zaman teslim alabiliyorum
serebro mirayyy20-20 yani aşırı uygun çünkü mümkün değil normalde. Bende merdiven altımı ne diye düşündüm
serebro mirayyy20-20 mağazadan teslim dediğimizde almaya gidemeyince iptal oluyor mu belli bir bekleme süresi var mı?
Kavinsmom Sleepy için en uygun yer trendyol ben çoklu alıyorum şuan 2 numara bezdeyiz. Sizde istediğinizi aratın uygun gelirse trendyol güvenilir bir site.
serebro mirayyy20-20 mağaza yakın diye mağaza teslim dedim eşimin işi uzayınca alamadı bu akşam yarin gidecek
nursocum serebro e bebekten alıyorum herhangi bir siteden değil daha uyguna geliyor e bebekte 120 liraya 80 tane falan alabiliyorum itte 130 lira