Gizemaslan123 AcemiHemsireanne saçına zeytin yağı sür yada zeytin yağıyla vazelin karıştır 3 4 saat dursun saçı yağlı gibi olacak bebek taragiyla tara
Araseymen AcemiHemsireanne kafasına banyo öncesi 1 saat zeytinyağı sur şapka tak hem üşümesin kafası hemde yumuşasın sıcağıyla sonra yıka yumuşak fırçalı tarakla tersten tara haftada 3 kere yap hiçbişe kalmaz oğlum da öyle yaptım ben canım.
Ebrudikmen AcemiHemsireanne burda söylenenleri bende uyguladım. Akabinde banyo yaptırdığımda hem doktor hem de çevre tavsiyesi üzerine babenin konak önleyici şampuanını kullandım çokda memnun kaldım.
Araseymen AcemiHemsireanne konak şampuanı zeytinyağı kadar etkili değil canım onuda kullandım ama en güzeli zeytinyağı kabukları yumuşatıp tersten tarayınca dökülüyor.
asuuude Benim oğlanın kafası resmen kalıp gibiydi konaktan zeytin yağını sürdüm 40-50 dakika beklettim banyoda bit tarağıyla saçın tersine doğru taradım 3-4 yapmadan sonra birşey kalmadı
Yusufunannesiiiiii Bebek yağıyla ya da zeytinyagıyla banyo yapmadan önce kafasına sürüp tarakla yavas yavas tarayıp konaklarını cıkartabilir siniz.(Daha sonra da banyo yaptırın) Eğer geçmeyip sürekli tekrarlıyorsa şampuanı nı değiştirin.
meyveliyogurt Zeytinyagiyla karbonati karıştırıp saçında 15 dakika bekletiyorum sonra konak tarafıyla tarayıp konakları dökülmesini sağlıyorum üstüne banyo yaptırıyorum iki kerede tamamen geçmişti bu şekilde.