Anneyim07 Bebegim gündüzleri 10 dkka uyuyor geriye ellerini emerek uyanıyor yani ac belli 15 dakika da emiyor geceleri de aynı saat başı uyanmaya başladı sütüm yetiyor öncelikle onu söyleyeyim fakat nedendir bilemedim bu şekilde ellerini emerek uyanıp etmesinin anlamı nedir ? 2 ay 22 günlüğüz
Zelis07 Anneyim07 Benmkide 40 günlük daha iki gündr ellerini emmeye basladı. Ac ama belli uyanırken yapıyo özellikle. Uyurken geceler eldiven giydrseniz ıykusu bölünmez belki.
Habis07 Anneyim07 biz bu kesnlkle biz saat bası memedeyz gece zombş gbiyim bazrn snrmden aglıyorum gundz memeye yapısıgız kilo alımımız gayet iyi ama gogusun dolmasına izin vermıyor sut gelmeynce ayrı bi aglıyor :( valla
Anneyim07 [bilinmeyen] evet onu biliyorum fakat ellerini emerken ağlıyor da bekliyorum hani bilr bile acaba ellerini öğrendiği için mi diye yok bu sefer ağlıyor
Anneyim07 Habis07 ay ALLAH kolaylık versin hepimize ya valla zor bende aynıyım ağlıyorum habire uyanıyor uykusuzum
Anneyim07 [bilinmeyen] uyumadan önce altını alıyorum uyuyor kakayi 2 güne 1 yakıyoruz normalmiş kilosuda ayına göre gayet iyiymiş sıkıntı nerede acaba