Fndkzm 22 gunluk bebegim var emziren anneler balik yemeli mi?yememeli mi ? Kimisi yer diyor kimisi yiyemez yerse çoçuğa ters etki yapar diyor bebegimde gaz sancisi problemide yasiyoruz
Aysem-5 Fndkzm rezene çayı iç süt olur gaz gidericidir zaten günde bi çay kaşığı da verebilirsiniz bebeğe
Fndkzm Balkizlarim cidden mi halk arasindaki soylentiker ne kadar dogru bilmiyorum aman onu yeme bunu yeme internetten bakiyorum anormal degil hatta ceviz bile sut yapar yemeli diyor ama halk arasindakiler ceviz cok agir aman yeme 🙄kime inanacağımi sasirdim
Fndkzm Aysem-5 cocukta alerji yapar surekli aglar diyorlar🤷🏼♀️🙇🏼♀️Bende sasirdim ne yiyip yemeyecegimi
Aysem-5 Fndkzm her çocuğun bünyesi bir değil az bı ye aksi bişey farkedersen yeme inşallah bişey de olmaz
Edahuma Fndkzm canim bende yiyordum ki yiyorum 7 aylik bebegim arda ona bile veriyorum tadim olarak azar azar bi zararini görmedik balik taze olduktan sonra ki 1 haftalik baligim vardi buzlukta dun pisirip yedik
Tatlim Fndkzm tabi ki yemelisin haftada 1-2 kere yiyorum mümkün olsa her gün yerim 🥰 sütünün kalitesi de artar 👍
Eminos Fndkzm balik canim cigerim yenmez mi hic yenir bacim hamileyken de emzirirken de yedim oglum 19 aylik ona da yediririm ki ek gidaya gectiginden beri yedirmeye de calisirim bisey olmaz et urunu sutun kalitesini bile artirir
Mysunshines17 Fndkzm Ben haftada 2 gün balık tüketiyorum ve bugüne dek hiç bir zarafini görmedim ne zararı varmış ki
Nilinannesiii Fndkzm canim ben palamut yedikten sonra bebisin yzu cok kizardi bide kurudu ama baliktan midir bilmiyorum