Ebrareylulll Kızlar bugün Dr önerisiyle sidifer kan damlasi aldım Ama içinde küçük paketin içinde toz gibi birşey var ne yapucam onu o bir işe yarıyor mu sidifer den membunmisunuz kaç damla kullanıyorsunuz bebislerinz kaç aylık
Happygirl8 Ebrareylulll doktor önerisiyle kullanıyorsan dozunu da ona sorsaydın keşke çünkü bu d vitamini gibi herkeze 3 damla olmuyo 🙂kg a göre hesaplanıyo bir de içerdiği bi damla demir miktarına göre 😃 mesela 1 damlada 2mg demir varsa bebek 6 kiloysa 3 damla vermen gerekiyo 1kg a 1mg ama bebeğin prematüre ise onların demir ihtiyacı daha fazla oluyo 1kg a 2mg
Tugceegemenn Ebrareylulll o çubuk olan paketi şişeye karıştırıp içiriyorsun biz doktor önerisi ile 6 damla veriyoruz doktor belirliyor.
Ebrareylulll Tugceegemenn çok sağol kuzum bende 7 kilo 7 damla kullanicam içindeki tozuda şişenin içine dökücem 😊😊
Tugceegemenn Ebrareylulll aynen öyle canım kilo başına 1 damla tozu karıştırıp iyice öyle içirceksin 🙏🌸☺️
Ebrareylulll Tugceegemenn canım bir şey daha soruvam k.b 🙈 4.10 yaş arası yazıyor kutunun üstünde bir sıkıntı olmaz değilmi Dr 0.4 yaştan itibaren dedi ama baktım 4.10 yaş yazıyor eczacımi yanlış verdiki
Tugceegemenn Ebrareylulll bende öyle okudum ama doktora sormuştum doktor önerirse kullanılabilir onlara çok takılmayın dedi ☺️🙈