Thesra Semaa Spor ve diyetle destekleyince tam anlamiyla gider korse de yamune kullandim faydasini gordum pahali ama sonuna kadar hakediyor
Ertugrulunannesii Semaa günde 3 litre su bekarlıktan yün korsem vardı reflü sancım olunca kullanıyordum onu takıyorum hem sıcak tutuyor hem de göbek gidiyor 😁
Dnzkizi Thesra 2 ay oldu dogum yapali elimde basit duz korse var citcitli sizce şu saatten sonra yamuna korse kullansam ise yararmi
Semaa Thesra ne kadar sonra taktiniz korseyi siz yamuna hangi modeli siparis verirken hangisinden isticez ??
Thesra Semaa Dogum yaptiktab 3 ay sonra taktim ben askili modelini almistim sirt bolgesibdede kilo oldugu icin ama sizin yag ve kilonuz yoksa sirt bolgesibde normalini alabilirsiniz
Aslhn266 Yumana korse kullnıyorum doğumdan beri ilk doğum yaptıgımda 40 gün hep kullandım şimdi ara sıra kullanıyorum çok az bir göbeğim var
Aslhn266 Semaa sezeryan o değişir sırtınızda tasma sarma varsa askılı yoksa normal latex almalısınz bnm ki normal
Dnzkizi Thesra uh supermiş ozaman ihtiyacim var catlaklar aldi basini gidiyor zaten bari gobek gitsin eşimden gobegmi saklıyorum resmen 😭
Thesra Dnzkizi catlaklar icinde kimyasal Peeling iyi geliyor diyorlar Emzirmiyirsan bir arastir netten canim