Melikee16 Merhaba 9 buçuk aylık oğlum var sütümün yetmediğini düşünüyorum çünkü her iki mememi emmesine rağmen hala emmek istiyor ve kilo alımıda yavaşladı ek olarak mamaya geçmek istiyorum tavsiye ettiğiniz marka hangisi
Deletedmom382 Melikee16 aptamil kullanıyorum ve çok memnunum bebelac gold kullandım bir hafta gaz sancısı mahvetti çocuğu şimdi çok rahatız
Mom106 Melikee16 Golden Goat 5. Ayından beri kızıma kullanıyorum keçi sütü gayet memnunuz tabi bebekten bebeğe fark gösterebilir
Mysunshines17 Deletedmom382 kaç aylık bebeğiniz ben de Bebelac kullanıyorum ama Aptamilin gaz yaptığını duydum
Deletedmom382 Melikee16 2 ay 21 günlük doğduğundan beri mama meme gidiyoruz ama çoğunluk mama alıyor sütüm az
Melikederinakinnn Melikee16 bu bebegin istahina bagli bemce biraz biz anne sutu mama ek gida gidyoruz cokcok iyi mamayi gece kullanyrm bide yatmdan once fun biyucnada emzryorm ek gidayada yeni bsladik zaten tadimlik
Melikee16 Melikederinakinnn bizde mama meme ek gıda şeklinde gidicez büyük ihtimalle memeyle gece doymuyor ağlıyor çünkü
Melikederinakinnn Deletedmom382 siz ne kadar cok mamaya alsitirp emzirmezsiniz sutunuz yerine gelmez mama emdikce emme istegi gider bebegin ve sutunuz dolmaz bu hep boyledir mesela
Deletedmom382 Melikederinakinnn benim ilk günden beri sütüm çok azdı 3 gün mama vermemek için direndim emzirmeye çalıştım az da olsa sütüm geldi ama memeyi tutmak istemedi sarılık oldu yine mama vermemek için emzirmeye zorladım sonra silikon başlıkla emdi çok sık emzirmeme rağmen sütüm azdı baktım olmayacak mamayla destekledim ilk bir hafta hep emzirmek için çabaladım ama malesef sütüm az şu an da da bazen günde iki defa mama veriyorum emsin diye ama doymuyor bezini bile kirletmiyor
Melikederinakinnn Tomi bzde uc ayken 90 ml icyoduk mamayi gece veryodum bazen bitiremiyordu bile 5.aydan sinra 120 icmeye basladik 6 bucuk ayligiz hala 120 cc mama icyor fazlasni istemiyor memede durmak istiyor anne sutunu mesela bibeorna koydugumda 150 iciyor ama mamada icmiyor
Deletedmom382 Mysunshines17 aksine bende bebelac gaz yaptığı gazi da geçtim çok sancılanıyordu aptamil gazi çok az oluyor olsa bile çok rahat kendi çıkarıyor
Mysunshines17 Deletedmom382 Evet Bebelac da gaz oluyor ama kendileri çıkarıyor öyle kriz halimiz pek olmuyor benimkiler 4,5 aylık acaba değiştirsem gaz yapar mı korkiyirum
Deletedmom382 Mysunshines17 eğer hiç değiştirmediyseniz bence değiştirmeyin ben bir ay aptamil kullandım pahalı diye bebelac aldım belki de değiştirdiğim için oldu bilmiyorum bi sorununuz yoksa değiştirmeyin