Eslemnisabebeginannesi Hanimlar merhaba doğumdan sonra diyet yaptınız mı veya diyete ne zaman başlamalıyız diyet yaomak istiyorum ama bebeğimi emzirdigim için kararsizim ne yapılmalı sizce?
Pamukprensveannesi Eslemnisabebeginannesi selam canim ben nerdeyse 2 aydir diyetteyim toplam 8 kilo verdim. Fakat ben emziremedim sütüm olmadi. O yüzden kilo vermenin tek sırrı sağlıklı beslenip 30 dk da olsz gün içinde hareket edebilmektir. Emzirdigin için senin cok sağlıklı bi diyet yapman gerekir bunun yaninda limonlu su gibi basit seyler tüket sabah ac karna baska kurler sütüne gecebilir.
Eslemnisabebeginannesi Pamukprensveannesi evet canım o yüzden dikkat etmem gerekli önerdiğin bi diyet var mi peki ?🙈
Pamukprensveannesi Eslemnisabebeginannesi kuzum ben senelerdir bu kilo verme alma dertdinden muzdaripim. O yüzden ya yiyorum 1 öğün ya 2 öğün yani önerebileceğim diyet bu değil. Ama sen sabah güzel bi kahvaltı yap 2 yumurta yeşillik zeytin peynir domates salatalık 1 dilim ekmek şeklinde. Ara öğünlerde kuru yemiş tüket veya süt. Günde 2 ara öğün örneğin saat 10 vs saat 3 gibi. Öğle yemeği genelde protein tahıllı gıda ve yeşillik. Akşam hafif tut. Sebzeli yemekler yoğurt gibi.