Princesmother Kizlar sterilizatorumuz vardi yagmur cok yagiyo burda simsek cakti oda calisir durumdaydi yandi.migrostan BENİM EMZİK BIBERON OYUNCAK TEMIZLEYİCİ diye bisy aldim kullanan var mi? Memnun musunuz? Birde baska yontemleriniz var mi bunlarin temizligi icin.?
Poludyavam Princesmother mikrodalgada steril etmek için aparatlar var. Kaynatma ile birlikte onu kullanıyorum.
miliaris Princesmother sterilizator elim ayagim ama baska bir yerdeysek unibaby biberon temizleyici ile sicak suda yikiyorum sonra biraz su da bekletiyorum, hazir su kaynatip 5 dakika, onun icinde bekletiyorum..
Princesmother Dilberrr kaynatiyorrum her gece yatmadan once ama emziklerin kenarlarindan cikmiyo lekeler
Princesmother Poludyavam mikrodalganin zararli isinlar yaydigi gerekcesiyle esim and hamileyken kaldirdi 😔
Poludyavam Princesmother ona özel kaplarda sorun olmuyor diye haftada 1 ya da 10 gün civarı kullanıyorum. O zaman kaynatma yöntemi mecburen olabilecek durum.
Princesmother [bilinmeyen] baskada bulamadim biberon temizleyici bu markadan baska.denicm bakalim bende.
Princesmother Nazlipek nuk yoktu migrosta.bunu bulabildim ancak.birde acilen alip cikmam gerekiyodu.yola cikicaktik cunku.e bebege bakarim olmadi int. Siparis veririm teşekkür ederim 😊
Princesmother [bilinmeyen] oglum 7 aylik tam.artik meyve sulari falan yapıyorum iciyoruz.onlarin lekeleri cikmiyo biberonlardan.sari sari kaldılar hep hic hos gorunmuyo.saglik açısından da iyi olduğunu dusunmuyorum.kaynatiyorum kaynatiyorum bir turlu bembeyaz olup çıkmıyor biberonlar
Princesmother miliaris cok yagmur yagdi burda simsek gok gurultusu falan.oda calisir durumdaydi.yildirim dustu oda yandi.