Buskat Arkadaşlar bezlerin üzerinde kullanım kiloları yazıyor ya o kiloyu tamamlayınca mı diğer numaraya geçiyorsunuz? Toplu alım yapacağım da şuan bebeğim 45 günlük 3800 gr.2 numara bezi daha ne kadar kullanabilirim?
SBBGurLek Buskat 1 aydan sonra kullanamazsın en uzun 3 numara kullanırsın ama kilo alımına göre değişiklik gösterir bizde 2 buçuk aylığız 3 numara kullanıyoruz pirimada ama molfix te 4 numara Oluyor hangi bezi alacaksınız
Deletedmom42 Buskat külot bez ise ben kilosuna değilde rahat oluşuna dikkat ederek alıyorum daha çok...
Aybk Buskat bacaklarda iz yapmaya baslayınca değiştiriyorum, 1 numarayı 15 gün falan kullandık sonra 2 ye geçtik 45 gün kadar 2 kullandık 3 e geçtik suanda 65 günlüğüz 3 e devam 🤗
Buskat SBBGurLek sleepy kullanıyorum elimde 120 tane 2 numara var biraz daha alayım demiştim ama onlar bitince 3 e geçerim yani
SBBGurLek Buskat sleepy 3 numara epey gider denedim onu büyük bi bez prima gibi ama sızdırıyordu diye devam etmedim
Benimoykum Buskat sen 3 numara al canım 2 numaraya gerek Yok bence benim bebeğim de 2,5 aylık 3 numara kullanıyorum
sanikosan Buskat biz 4 kiloyken 2 numaraya geçmiştik. Ama markaya göre değişiyor,primanın 2si molfixin 3ü gibi mesela. Molfix 2 aldık anca oldu gece kullanmadık.
Nurselcaglar Buskat bnce toplu alım yapma bizde eşimle hamileyken hep böyle planladık ama snra bi baktık kilo alımı artıyor sürekli ve numarası değiştiriyor elimde hatta kalmıştı komşuma verdim evet kiloya göre bez değişimi
Laurenkiz Merhabaa bence bebegin vucut tipine gore de degisken birdurum bu, sahsi tavsiyem toplu alim yapacaksaniz bile 3 paketi gecmeyin, paketler bitmeden dar gelebiliyo bedenler, bebislerimiz enhizli buyume evresinde 1 yasina kadar😊 3kg dogdu oglumuz 1,5 ay 1 numara kullandik, 2 ye gectik, suan 6kg yu gecti 3.ayinda ama 2 numara coktan dar geldi bize 3 e gectik, bebegimiz ince uzun bir cocuk, Biraz tombis olsaydi 2 numarayi 1,5 ay degil 20gun anca kullanabilirdik yani..