Ozgeackgz-0 Alnından 38.5 koltuk altından 38.8 bacakları 36.5 dijitalle ölçünce böyle. Calpol verdim şuan zıbınla yatıyor ama düşmedi bir türlü hastaneye ne zamana götürmeliyim
Mom091 Ozgeackgz-0 mümkünse ılık bir duş aldırın. Eklem yerlerine ılık bezler koyun. Calpol ne zaman verdiniz? Evinizde ateş düşürücü fitil var mı?
BerilinAnnesi61 Ozgeackgz-0 4 saatte bir dönüşümlü olarak ateş düşürücü vermelisin ılık bir duşa soka bilirsin baktın ilaçlara rağmen düşmüyor ise ateş düşürücü fitilin var ise onun yarısını verebilirsin sabahta doktora götür canım eğer ateşi düşmediyse altta yatan başka sebepler olabilir geçmiş olsun
Aysu01- Ozgeackgz-0 ya benim oğlum yanıyordu valla 2 gün önce ve sirkeli su yaptık vücuduna biraz ağladı ama çok iyi geldi gerçekten 40 derece ateşi vardi
Ozgeackgz-0 Mom091 yarım saati geçti verdiğim malesef fitil yok. Ilık bez koyduk düşüyor gibi oluyor tekrar çıkıyor bacakları 36.6 çıktı alnı 38.5 acaba ateş ölçer mi bozuk dedim
Mom091 Ozgeackgz-0 her bölgenin ateş değeri farklıdır. İnternetten tabloya bakın isterseniz. Ateş düşüp tekrar çıkıyorsa çoğunlukla enfeksiyon belirtisi oluyor. Kanda, idrarda yada boğazda. Kızım boğaz enfeksiyonu geçirmişti oradan biliyorum
Mom091 Ozgeackgz-0 hiç bilmiyorum. Birden ateşlenmişti. Doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu olmuş diyip ilaç vermiş. Üç gün kadar inatçı ateş yapıyor
Ozgeackgz-0 MustafaEmir iki tane dişimiz sorunsuz çıktı ateş huysuzluk yapmadı diş mi bilmiyorum şuan ki ateşin sebebi
Berill006 Ozgeackgz-0 canım bende de olmuştu Bi gece ve ertesi gün devam edince akşama doğru doktora gittim enfeksiyon çıktı bence de sabah devam ederse ilaçlara rağmen götür Bi doktora baksınlar