2cocukluanne41 Merhaba arkadaşlar ılk oğlumda mama kullanmadım hıc bır fıkrım yok kızım anne sütünü erken bıraktı mamaya gectık bebelac ve bebelac gold çok duydum hem beslenmesi hem kılo almasında siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz
Deletedmom5284 2cocukluanne41 aptamil, hipp, sma, bebelac gold, enfamil, evolvia, evolvia nutripro plus hepsini kullandım en çok hippten memnun kaldım çok iyi kaka yaptırdı kızıma
afs9mart 2cocukluanne41 sma kulllanıyprum memnunum7 aylı kkıım eger bebeginin cBuk şişmesini kilo almasınj istiyodan aptamil
Rules 2cocukluanne41 canım ben bebeğime hastanede aptamil başladılar diye devam etmiştim ama geçen hafta doktorumuz aptamil tatlıdır anne sütünü tamamen bırakır dedi bebelac gold u önerdi. Sütüm çoğaldı kullanmıyorum ama ihtiyaç duyarsam onu alıcam kullananlar memnun
2cocukluanne41 afs9mart şişmesini değil soymasını ısterım aptamil bı denedım çok sık ıcıyordu doymadıgını anladım değiştirmek ıstedım
Edanurdg afs9mart sma1 den 2 numaraya geçerken red yaşadınız mı 5ay 10 günlül kızım bizde 6aydan sonra 2 numara almaya başlayacağız ama sevmiyor diyenleri duydum
2cocukluanne41 afs9mart teşekkür ederim sma aldım yenı 2gundır kullanıyoruz kaka yaparken zorlandı ılk defa bitsın daha almıcam bızde iyi gelmedı
Rules 2cocukluanne41 oğlumda bırakıyordu az daha 1-2 gün sıkıntısını yaşadım mama vermedim sürekli mememi verdim emmese bile geri döndü. Doktor deyince bıraktırır diye öyle anladım mamadan olduğunu bebelac gold sindirim içinde iyiymiş öyle diyorlar hep
2cocukluanne41 Rules bız çok uğraştık ılk gunduzlerı ıstemedı gece veriyordum sonra gecelerıde bıraktı kımısı bıberon veriyorsun dıye bırakmıştır dedı oğlumda vermedim mama bıraz zorlandım kılodan değil heryerden emzıremedım düşünüyorum KESK’e kızımada vermeseydim erken bıraktı 🥺
2cocukluanne41 alyatosum aptamıl kullandım tok tutmadı gece mesela 4.5 kere uyanıyordu sma aldım yenı uyanması azaldı ama kaka yaparken ılk defa zorlandığını gördüm deneyerek artık bakıcam teşekkür ederim
alyatosum 2cocukluanne41 bizde ilk sma kullandık kabızlık kusma ve yeşil kaka gaz yaptı hipp combiotic e geçince tüm şikayetlerimiz azaldı . İçeriğindeki prebiyotik ve probiyotik sayesinde Değerleri anne sütüne en yakın olduğu için Geçti Çok şükür
Elif00 2cocukluanne41 canım bebelac benım bebeğim doğduğundan beri bebalac içiyor çok şükür hiç bir sıkıntımız olmadı
Zeynepinannesiii 2cocukluanne41 benim kiz 1 yaşına girecek. Doğduğundan beri sma kullandım neredeyse şimdi cok cabuk bitiyor mama diye bebelac ve bebelac gold kullanıyorum bizi biraz kabız yapıyor gibi onuda zeytinyağı ile çözüyorum. Ek gıda cok yemiyor malesef 🤷♀️
2cocukluanne41 Zeynepinannesiii meme emmeyınce hemen gectık ek gıdaya zaten tadım yaptırıyordum ama devam sütü arayışındayız bırde bebekac gold denım gercı aptamıl hero bayb ve sma da içti ama ya doymadı yada kakasını zor yaptı