2cocukluanne41 Merhaba arkadaşlar elimde elektrıklı göğüs pompası, arnica hava buhar makinesi, müzikli hoppala, bebek oturma minderi, Ana kucağı var isteyen olursa msj atsın🥰
afs9mart 2cocukluanne41 bence cok pahalı olmayan esyalarınızı kar elde etmicek sadece amacınjz elden cıkartmaksa eger depremzedelere bagış yapın derim ben aras ve yurtiçi ücretsiz kargoyla götürüyomus
2cocukluanne41 afs9mart iki tane küçük çocuğum var onların ihtıyacı olmasa zaten satmam çevremde kıyafetlerını hep dağıttım bunlarıda satıp kendı ihtiyaçlarını almak ıstedım
duygukoc afs9mart deprem zedelere 2. El kullqnışmış eşya gönderilmiyır pandemiden dolayı sadece kullanılmamış paketli battaniye ve gıda gönderiliyor onun dışında e bebek tır gönderdi oraya
afs9mart 2cocukluanne41 öyleyse umarım müşteri bulursun canım ihyacn warsa tabiki sat letgodandolaptan da deneye bilirsin bırdan sonuc almazsan
2cocukluanne41 afs9mart bırcok eşyasını hamıle arkadaşıma verdim öyle kar elde etmek değil amacım tabıkı hatta suan kızımın kıyafetlerını yollicam ama bu ürünler fazla kullanılmadı yenı gıbı oyuzden değerlendirmek ıstedım düşünceniz ıçin teşekkür ederim bende deprem mağduruyum 99yılında
2cocukluanne41 Ecenisaannesi Arnica mist yazın Google gorseldekının aynısı 100tl çalışır durumda parça eksıgı yok
duygukoc 2cocukluanne41 pandemiden dolayı kullanılmış 2. El eşya gönderimi yapılmıyor sadece paketli kullanılmamış battaniye ve gıda gönderiliyor onun dışında e bebek tırı yola çıktı canım
duygukoc 2cocukluanne41 sıfırı 170 2. Eli 100 tl yazmışsınız tavsiyem bence kimse almaz en azından sıfırın yarısı olmalı kendi fikrim tsbi saygı duyarım göğüs pompası teklimi fiyatı ve markası nedir
2cocukluanne41 Deletedmom5284 kapının pervazına asılıyor her kapıya uyuyor ben hangı odada iş yapıyordum pesıme goturuyordum🙈🥰
Deletedmom5284 2cocukluanne41 Canım bizim kapılar sağlam değil ya Teşekkür ederim çok sağ olasın inşallah satabilirsin elindekileri başka satış siteleri falan da var şimdi adını söyleyemiyorum yasakmış 🤣