Paramedicc Covid pozitif olup izolasyon bitiminde negatife döndüğünüzü nerden anladınız tekrar test yapıyor mu devlet hastaneleri acaba?
minikailemmm Paramedicc hiç bi belirti olmuyorsa test yapmıyolar oglumda bende atlattım karantina bitimi test yapmadılar
Deletedmom94 Paramedicc bende bunu merak ediyorum eşimin karantinası yarın benimki cuma oğlumunki daha sonra bitiyor. Eşimin belirtisi yok ama benim hala devam ediyor negatife döndüğümü düşünmüyorum. Yinede her ihtimale karşı kendimi 14 gün daha karantinaya almayı düşünüyorum
linakusunannesii Paramedicc hiç bir belirtin yoksa hiç bir şekilde test yapmıyorlar sağlık bakanlığındaki bayan virüs 10 gün içinde zaten özelliğini kaybetmiş oluyor bulaşıcı bi özellik kalmıyor zaten bu yüzden de negatifsiniz bizim içinde demişti
Paramedicc minikailemmm 10 gün karantina süresi bitince direk insan içine çıktınız mı?negatife dönmediyse bulaş riski devam edecek nasıl bileceğiz bunu
minikailemmm Paramedicc ben 21 gün karantinada kaldım ve 1 ay kimseyle görüşmedim oglum 14 gün kaldı ama karantina bitince ankaraya dönüş vardı ucak bileti önceden alınmıştı 2 gün sonra ucakla ankaraya gelmek zorunda kaldık
Paramedicc Deletedmom94 evet biz nasıl anlıcaz negatıf mıyız artık diye ilaç getirenler gerek yok artık test yaptırmanıza diyor ama bence cok sacma
MeyraMomy Belirtiler bitince negatife döndüğünüz belli oluyormuş bana öyle demişti sağlık çalışanları tekrar test yapmıyorlarmış belirti olmadığı için.
Yelizdemir Paramedicc virüs insan vücudunda 8 gün tek yaşarmış öyle Bi söylenti duymuştuk 8 günden sonra bulaştırma olmazmış ne kadarı doğru bilemiyorum TV de cıkan Bi doktor söylemişti belki de o yüzden test yapılmıyordur
Aysegulberen Merhabalar öğrendiniz mi Paramedicc merhabalar öğrendiniz mi acaba bende çok merak ediyorum karantina sürem 7 sinde bitecek ama malum bebeğimiz var ona göre dikkat edelim