elifinannesi95 Merhaba hanımlar 16 aylık kızım var kulaklarını deldirmek istiyorum ama eczaneler delmiyor nerede deldire bilirim çok heves ettim
elifinannesi95 Sevde2511 evet normalde de deliyorlardı eczacılarda ama kuyumcuya sormadım yarın bi sorayım
elifinannesi95 afs9mart şu an da sağlık ocakları yapıyor mu pandemi nedeniyle delmiyorlar diye duydum
elifinannesi95 minikailemmm küpesine hazır çok istiyorum seviyorum ben çocuklarda küpe tatlı duruyor ama 🥰
Esilaprenses Ben deldirdim kızım 10 aylık olcak çokta tatlı duruyor . Kuyumcular deliyor boşverin büyüyünce deldirmek isterse deldirsin diyenleri sanki ne yani küçük bi delik istemezse ilerde küpe takmaz delik kapanır 👍
elifinannesi95 Esilaprenses evet bende çok istiyorum çok hoşuma gidiyor ama pandemi nedeniyle delmiyoruz dedi sağlık ocağı siz nerde deldirdiniz
minikailemmm elifinannesi95 o zaman sağlık ocagına Bi sorun daha titiz davranırlar bence eger delerlerse
Zeynep-60 Benim kızım da 11 aylık 1 ayı geçti deldireli sadece delme aşamasında biraz ağladı sustu ama iyi ki deldirmişim hiç çekiştirmiyor oynamıyor sanırım bi organı sanıyor 😁😁 kehribar kolyemiz de öyle bizim 4 aylıktan beri takılı birkez çekmedi
elifinannesi95 Zeynep-60 ne güzel deldirmek isteyenler için erken deldirmek daha iyi alışıyorlar bende deldiricem inşllah siz nerde deldirdiniz
elifinannesi95 afs9mart ne güzel siz daha erken deldirmişsiniz benim eşim izin vermedi bu sefer sormadan deldirecem😅
afs9mart elifinannesi95 ben sormasım ona akşam eve gelince görmüştü begendi yani bile demedi erken falan değilmi doktora sorsaydık dedi değil erken merken dedim bana kalsa doğdugunda deldirirdim de etrafımdakiler 6 ayı bekle dediler zor bekledim yanı